NEMAM MNOGO TOGA DA TI PONUDIM Milena Ćeranić porukom zaintrigirala sve (FOTO)
E-stock/Časlav Vukojičić

Milena Ćeranić jedna je od odnih koji se retko oglašavaju na društvenim mrežama, a njena nova objava pokrenula je lavinu reakcija budući da su mnogi pomislili da se poruka koju je ostavila tiče njenog privatnog, preciznije ljubavnog života.

Pročitajte još: Znate li ko je ČUVENA majka Maje Volk? Bila je jedna od NAJVEĆIH zvezda stare Jugoslavije

NEMAM MNOGO TOGA DA TI PONUDIM Milena Ćeranić porukom zaintrigirala sve (FOTO)

Printscreen

 

Imala je nekoliko javnih veza, a pre 12 godina je sa tadašnjim dečkom, pevačem Nemanjom Stevanovićem učestvovala u rijalitiju "Farma" gde je njihov odnos, kasnije i raskid bio pod budnim okom javnosti.

Od tada pevačica je prilično tajanstvena kada je u pitanju njen emotivni život, a sada se na svom Instagramu oglasila i opisom koji je otavila ispod nove fotke zaintrigirala sve.

- Ja zaista nemam puno da ti ponudim… par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno, ali verno srce… imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara… ali se još oseća miris mojih snova… nemam ja puno na dlanu, par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice… jedan osmeh i oči pune nade - napisala je Ćeranićeva, a komentari su počeli da se nižu jedan za drugim.

NEMAM MNOGO TOGA DA TI PONUDIM Milena Ćeranić porukom zaintrigirala sve (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Milena Ćeranić nedavno je pratiocima otkrila i na koji način održava svoju vitku liniju, a fotke sa treninga zapalile su mreže.

SVE NA NJOJ KOŠTA VIŠE OD 10.000 € Didi Džej u skupim krpicama na 40 stepeni, fotografijama zapalila društvene mreže 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading