Počela prodaja ulaznica za veliki novogodišnji koncert Saše Matića
Promo

“Nađi novu ljubav”, “Lažov notorni”, “Prejako”, "Kad ljubav zakasni", "Lagala je grade" hitovi su koji će ponovo odjekivati Spensom pred sam kraj 2022. godine, jer će jedan od najpoznatijih pevača narodne muzike, Saša Matić nastupiti u Novom Sadu.

Pročitajte još: Najomraženija ALBANSKA PEVAČICA u Srbiji na nastupu doživela PEH: Srbi su je URNISALI komentarima, a jedan od njih je bio "Padni ako je Kosovo Srbija"

Počela prodaja ulaznica za veliki novogodišnji koncert Saše Matića

Promo

 

Posle skoro pet godina kada je održao svoj koncert u Spensu, Saša Matić ponovo će prirediti nezaboravni spektakl za sve svoje obožavaoce.

Rezervišite na vreme svoje mesto za 21. decembar i Spens, i nabavite svoje ulaznice na svim Gigs Tix prodajnim mestima.

Godine 2018, Saša Matić nastupio je u prepunoj hali Spensa, koncert je bio rasprodat u rekordnom roku, zbog čega nosi epitet jednog od najtraženijeg u poslednjih deset godina u Novom Sadu.

Prvi album je objavio 2001. godine i odmah je stekao široku popularnost. U Domu sindikata juna 2001. sa samo jednim albumom održao je svoj prvi solistički koncert u Beogradu. Posle objavljenog trećeg albuma, 2003. održao je koncert pred punim Sava centrom, a marta 2012. u istoj dvorani održao je dva koncerta. Koncertima u Beogradskoj areni i Sava centru 2016. godine obeležio je petnaest godina karijere. Iste godine održao je koncerte u Zagrebu, Sarajevu i Tuzli.

Pobedio je na Budvanskom festivalu 2003. i na prvom Grand festivalu 2006. godine. Snimio je album „Nezaboravne” 2010. godine sa pesmama: Zajdi zajdi, Stani stani Ibar vodo, Čudna jada od Mostara grada, Emina, Jovano Jovanke, Što te nema…

NE PRILAZI NJEMU SVAKA Vesna Đogani otkrila kakve se devojke sviđaju Đoletu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading