NINA SENIČAR NA MEDENOM MESECU Evo u kakvom luksuzu slavi brak sa Džej Elisom (VIDEO)
Profimedia

Glumica i voditeljka Nina Seničar udala se za glumca Džeja Elisa, a venčanje je upriličeno u Italiji.

Pročitajte još: Najomraženija ALBANSKA PEVAČICA u Srbiji na nastupu doživela PEH: Srbi su je URNISALI komentarima, a jedan od njih je bio "Padni ako je Kosovo Srbija"

Samo sedam dana nakon raskošne svadbe, Nina je objavila da trenutno sa bračnim partnerom uživa i dalje u Italiji, a vila u kojoj borave na medenom mesecu vrišti od glamura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

Kako se vidi na snimku, Nina je u svilenom bade mantilu pokazala luksuzan nameštaj kao i ogromnu terasu. A onda se sa nje pruža pogled na prirodu koji vredi milion dolara.

Takođe, ovo dvorište krasi i fontana u karakterističnom italijanskom stilu.

Voditeljka nije htela previše da otkriva pa je samo napisala "Dobro jutro" i ovaj video opisala italijanskom pesmom "Mi sei scoppiato dentro il cuore" što u prevodu znači "U srcu si mi".

NINA SENIČAR NA MEDENOM MESECU Evo u kakvom luksuzu slavi brak sa Džej Elisom (VIDEO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, venčanje je održano u dvorcu u Toskani, u čuvenom zdanju "Villa Mangiacane", a lokaciju je odabrala upravo Nina Seničar, koja je oduvek maštala da se uda na mestu kao što je ovo. Inače, američki glumac, koji je zvezda novog akcionog filma "Top Gun: Maverick" i glumica pre tri godine su dobili ćerkicu Noru Grejs, a kako bi njoj, ali i sebi, obezbedili udobniji život, odlučili su nedavno da kupe kuću na luksuznoj destinaciji.

PEVAČ I NJEGOVA BIVŠA PROSLAVILI ĆERKICI ROĐENDAN Emotivne fotografije sa proslave sve raznežile, otkriveno i u kakvim su odnosima

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading