Tamara Milutinović
Alo! / Dejan Briza

Da je tačna ona narodna „i u dobru i u zlu“ kada je ljubav u pitanju, dokazala je jedna od naših najtraženijih pevačica Tamara Milutinović, koja je ostavila svoj posao i život u srpskoj prestonici kako bi bila uz dečka, u Francuskoj.

Pročitajte još: Najomraženija ALBANSKA PEVAČICA u Srbiji na nastupu doživela PEH: Srbi su je URNISALI komentarima, a jedan od njih je bio "Padni ako je Kosovo Srbija"

Naime, pevačicina jača polovina, fudbaler Darko Jevtić, prema našim saznanjima, zadobio je na fudbalskoj utakmici tešku povredu usled koje su mu popucali ligamenti na nozi, pa je hitno prevezen u bolnicu u Lionu.

- Naizgled obično istegnuće i nezgodan pad pretvorili su se u pravu agoniju za Darka, ali i za Tamaru. Otok, modrice i nesnosni bolovi rezultirali su hitnom operacijom i hospitalizacijom - ispričao je za Alo! izvor blizak ovom popularnom estradno-sportskom paru koji je insistirao na anonimnosti.

OTKAZALA SVE NASTUPE! Tamara Milutinović neguje Darka nakon operacije: Ne odvaja se od njega

Foto: Printscreen/instagram

 

Kako nam je još rekao, Jevtić se nije toliko uplašio koliko je Tamara, koja je zbog njega otkazala sve svoje privatne i poslovne obaveze.

- Ona se ne odvaja od njega. Čim se Darko povredio, pozvala je svog menadžera i rekla mu da joj otkaže sve nastupe do daljeg, odnosno dok njemu ne bude bolje i dok ne bude mogao samostalno da se kreće. Još uvek se nalaze u francuskom gradu Lionu, u privatnoj bolnici, a u apartmanu spavaju zajedno. Tamara ne želi da se pomeri od svog dečka, te je njena želja da mu se nađe pri ruci kada ga bol usred noći probudi trenutno veća od ljubavi prema muzici i fanovima - ispričao je izvor za Alo!.

Kako nam je još rekao, Jevtićeva operacija trajala je nekoliko sati i protekla je dobro.

- Lekari su rekli da je on jak, te da će mu sportski život koji vodi pomoći da se brzo oporavi. Međutim, uprkos tome što se relativno dobro oseća, trpi nesnosne bolove zbog kojih je na terapijama 24/7. Još uvek se ne zna kada će biti pušten na kućno lečenje, ali je sasvim sigurno da će i tada uz njega biti njegova nežnija polovina - završio je izvor.

Godinu dana ljubavi

Tamara i Darko otpočeli su svoju romansu prošlog leta, ali su je najpre krili. Međutim, odali su ih storiji na Instagramu, te fotografije sa istih mesta. Ubrzo posle toga priznali su svoje emocije koje još uvek traju.

TUGA DO NEBA Preminuo čuveni glumac, supruga slomljena od bola

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading