ZVANIČNO SAM RAZVEDEN! Nakon što se saznalo da Bajaga dugo nije sa ženom, oglasio se on (FOTO)
Alo

Vest da se Momčilo Bajagić Bajaga razvodi od supruge Emilije poznata je već neko vreme. Čuveni muzičar je poznat po tome da o svom privatnom životu nikad ne govori u javnosti i da se uvek trudi da izbegne odgovor kad ga novinari pitaju za porodicu.

Pročitajte još: Možete li da PREPOZNATE glumce sa FOTOGRAFIJE? Ona je NAJPLAĆENIJA na svetu, a zbog njih dvojice ŽENAMA ispada VILICA

Alo

 

U malobrojnim intervjuima Bajaga je rekao poneku reč o deci, sinu i ćerki, koji su odrasli ljudi, kao i o supruzi, o kojoj je imao samo reči hvale. Tako se stekao utisak da je njihov brak idealan i da nema nikakvih trzavica, ali izgleda da nije tako.

Između Bajage i Emilije navodno već dugo nije štimalo kako treba i njih dvoje duže vreme nisu živeli zajedno, pa je razvod bio neminovan, a na Fejsbuku je osvanula izjava na profilu za koji se ne može znati da li je zvaničan Bajagin, dok mnogi tvrde da jeste.

Facebook printscreen

 

 Iako nisam pristalica javnog mnjenja i da se stvari iz privatnog života provlače po žutoj štampi... mada verovatno već svi znate... Pa da se i ja oglasim. Zvanično razveden! - pisalo je u objavi.

LEPA BRENA ČESTITALA BOBI ROĐENDAN NA NESVAKIDAŠNJI NAČIN Leže golišavi i zagrljeni, sve pršti od emocija 

Komentari (0)

Loading