NE MOŽE DA SAKRIJE SREĆU Jelena Tomašević nakon nastupa sa  Bočelijem (VIDEO)
Ivica Nikolić

Jelena Tomašević, koja je sinoć na koncertu čuvenog italijanskog tenora, Andree Bočelija u Beogradu nastupala kao specijalni gost, ne krije ponos i sreću zbog toga.

Pročitajte još: Možete li da PREPOZNATE glumce sa FOTOGRAFIJE? Ona je NAJPLAĆENIJA na svetu, a zbog njih dvojice ŽENAMA ispada VILICA

Jelena Tomašević

Ivica Nikolić

 

Kako kaže Jelena, bila joj je ogromna čast što je delila istu scenu sa maestralnim Bočelijem.

- Ogromna je čast i posebna radost za mene bila pevati sa maestrom Bočelijem! Njegov umetnički tim je izrazio želju da nastupim u samom finalu ove večeri i da moj prvi muzički momenat bude naša tradicionalna pesma "Gde si bilo jare moje". Dirljivo mi je bilo što ću na koncertu operskih arija i muzike iz antologijskih italijanskih filmova, predstaviti i naše muzičko kulturno nasleđe. Nakon toga smo maestro Bočeli i ja otpevali svetske hitove ,,Vivo per lei" i ,,Canto della terra" koje su obeležile njegovu karijeru. Božanstven je osećaj pevati sa ovakvim velikanom. Celim bićem sam osetila neizrečivu ljubav između publike i nas što je ovo veče učinilo nezaboravnim - rekla je Jelena za Blic.

Podsetimo, njen muž glumac Ivan Bosiljčić nije krio koliko je ponosan na svoju partnerku, ceo intervju pogldajte ispod teksta:

OTKRIVEN UZROK SMRTI LEGENDARNOG GLUMCA! Džejms Kan koji se proslavio ulogom u filmu "Kum"

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading