PRVE FOTKE HANE HULJIĆ NAKON POROĐAJA! Supruga Petra Graša izašla iz bolnice, a sada je otkriveno zašto pevač nije došao po ćerku i ženu
Printscreen

Hana Huljić porodila se 17. jula i na svet je donela malu Albu, a ponosna majka Hana izašla je iz porodilišta u pratnji majke Vjekoslave i sestre, ali Petra Graša ni na vidiku, preneli su hrvatski mediji.

Naime, Petar je na letnjoj turneji i zbog nastupa propustio je da prve dane radosti provede sa Hanom i Albom, piše "Story.hr".

Prve fotografije majke i bebe pokazuju da se Hana još uvek oporavlja od carskog reza, a da je Alba mirna devojčica. Sa druge strane, Hana nikada nije krila da ima potpuno razumevanje za Petrov posao i da joj njegovo odsustvo tokom ovih dana ne smeta, piše gore pomenuti portal.

Inače, Hanin otac, Tonči Huljić rekao je u jednom intervjuu da je ljut na zeta jer ima gust raspored, a sada Grašo baš zbog svojih obaveza nije bio u mogućnosti da dočeka bebu i Hanu.

Podsetimo, ćerka Petra Graša i Hane Huljić dugačka 50 centimetara i teška 3150g. Dobila je ime od latinske reči "albus" što znači blistav, svetao, obzoran.

NAROD JE LUD I NERVOZAN Andreana Čekić bez dlake na jeziku, pevačica ne želi više da ćuti, a ovo je glavni razlog besa

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading