IPAK MORA DA SE RADI Dejana Živković prekinula porodiljsko samo dva meseca nakon što je donela sina na svet
Ataimages

Manekenka Dejana Živković porodila se sredinom maja i na svet donela sina, kom su njen suprug i ona dali ime Lav. I umesto da uživa u prvim mesecima majčinstva i u porodiljskom bolovanju, Dejana je počela da radi i to odmah objavila na društvenim mrežama.

Pročitajte još: Bred Pit izazvao DRAMU među ženama: Pojavio se u SUKNJI, izazvao NAJČUDNIJE reakcije, pa OTKRIO zašto je ovo uradio

IPAK MORA DA SE RADI Dejana Živković prekinula porodiljsko samo dva meseca nakon što je donela sina na svet

Ataimages

 

Manekenka se pohvalila da je otvorila svoju modnu agenciju, kao i da je započela kastinge, a na poslu društvo joj pravi upravo dvomesečni sin. 

Živkovićeva je objavila fotografiju sa sinom s radnog mesta i sve šokirala informacijom da se vratila poslu nakon samo dva meseca od porođaja. 

- Mamin mali pomagač došao na kasting- napisala je Dejana i tako svima stavila do znanja da je u toku i izbor za nova lica u svetu modelinga. 

Poznata manekenka, inače, udata je za sina savetnika Ivice Dačića, Filipa Simovića koji ima privatni biznis, te je malo verovatno da je baš morala ovako rano da počne da radi s obzirom na to kada se porodila. Međtum, Dejana koja je svoju modnu agenciju pokrenula u trudnoći, verovatno pokušava da razradi posao i ne želi da dozvoli da joj biznis propada.

MNOGI SU IMALI PREDRASUDE O MENI Mia Borisavljević otkrila kako izgleda brak kada se oba partnera bave istim poslom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading