JEDNA STVAR JE JOŠ UVEK MISTERIJA Otkriveno kakav odnos Bajaga ima sa decom nakon razvoda, muzičar ovo krije kao zmija noge
Alo

Momčilo Bajagić Bajaga godinama unazad privatni život čuvao je daleko od očiju javnosti, a sve je šokirala vest da muzičar već tri godine ne živi sa suprugom, a da su se zazveli prošle godine i podelili svu imovinu.

Naime, budući da poznati kantautor nije nipošto želeo da se ova vest proširi u medijima i na sve načine je hteo da sakrije da se razveo od žene, otkriveno je i kako se njegovi najbliži ponašaju.

JEDNA STVAR JE JOŠ UVEK MISTERIJA Otkriveno kakav odnos Bajaga ima sa decom nakon razvoda, muzičar ovo krije kao zmija noge

Alo

 

- On ne voli da se njegovo ime provlači po novinama u drugom kontekstu osim kad je muzika u pitanju. O razvodu, znam pouzdano, ni svojim prijateljima nije pričao detalje. Nekolicina njih zna za to, ali ga ništa ne pitaju. Bajaga održava redovan kontakt s decom, postao je deda jer je njegov sin dobio dete, po tom pitanju sve funkcioniše u najboljem redu. Koliko znam, i njegova bivša žena takođe sa decom ima redovan kontakt i viđaju se, ali ne znam u kakvom je odnosu sa Bajagom nakon razvoda - rekao je izvor.

Podsetimo, njegovoj supruzi je nakon mirnog razvoda pripao jedan stan u Beogradu, dok je njemu pripao drugi.

SEKA ALEKSIĆ PECA U ELEGANTNOJ HALJINI Pevačica sela, uzela štap i zabacila, snimak sve oduševio

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading