NE ZNAM OD KOJIH PARA JE TO KUPILA!? Oglasio se Miša Grof nakon priča da Nikolina hoće da uzme sliku vrednu 30.000 evra, imao je jasnu poruku za snajku
Foto: Alo/ilustracija

Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, oglasio se povodom saznanja pojedinih beogradskih portala o tome da njegova snajka hoće da uzme umetničku sliku, vrednu 30.000 evra, koju je ona kupila i poklonila nedavno preminulom suprugu Vidoju Ristoviću.

Naime, ta dragocenost nalazi se u stanu u kojem su ona i Vidoje boravili u Beogradu, a on je sad pod ključem i u vlasništvu Miše Grofa koji je sada upitan za komentar.

NE ZNAM OD KOJIH PARA JE TO KUPILA!? Oglasio se Miša Grof nakon priča da Nikolina hoće da uzme sliku vrednu 30.000 evra, imao je jasnu poruku za snajku

Estock

 

- Sve što misli da je ona kupila i poklonila Vidoju, to je njeno. Zašto bih ja zadržao njenu sliku ili bilo šta njeno? Sve što misli da je njeno, neka slobodno uzme, samo ne znam od kojih para je ona kupovala Vidoju skupocenosti - naveo je Viktor.

Podsetimo, pre nekoliko dana objavljeno je od izvora bliskog porodici da se odigrava prava drama na relaciji svekar-snaja zbog vredne umetničke slike jednog od najvećih hrvatskih slikara 19. i 20. veka Vlahe Bukovca. Reč je o ženskom aktu manjeg formata, a sliku je Nikolina kupila na poklon svom suprugu na jednoj licitaciji u Zagrebu, nedugo nakon spektakularnog venčanja u Monte Karlu. Ona je za nju tada izdvojila čak 30.000 evra. Vidoje je bio oduševljen poklonom, pa ga je odmah odneo u svoj porodični stan na Vračaru, što se sada, nakon njegove smrti, pokazalo kao najveći problem. Njegova udovica navodno je htela da uzme ovo delo iz stana u znak sećanja na Vidoja, što joj Miša nije dozvolio.

SEKA ALEKSIĆ POZIRA NA TRAKTORU Pevačica se razgolitila i oberučke uhvatila volan, a komentarima se ne nazire kraj

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Tijana

16.07.2022 12:02

Razumem njegov bol i ocaj, nedaj boze nikom, ali zasto se toliko ustremio na nju, ona je izbor njegovog preminulog sina, rodila mu je dete... Neka joj da tu sliku, sta ona njemu sad znaci?!

Miloš

20.07.2022 10:54

Ako boga jednog znaš ne oglašavaj se više.