NA SAMRTI JE TRAŽILA DA BRINEM O NJENOJ MRTVOJ BEBI!  Dušica Grabović otkrila da joj je majka umrla u teškim mukama
Alo/ Dejan Briza

Nedavno je u Americi donet zakon o zabrani abortusa, a brojne javne ličnosti oglasile su se ovim povodom i iznele svoj stav na aktuelnu temu. Dok je većina srpske javne scene protiv ove odluke američkih vlasti, Dušica Grabović otkrila je da je i sama protivnik abortusa, te da se zalaže da se isti zakonom zabrani.

NA SAMRTI JE TRAŽILA DA BRINEM O NJENOJ MRTVOJ BEBI!  Dušica Grabović otkrila da joj je majka umrla u teškim mukama

Alo/ Dejan Briza

 

U svojoj bolnoj ispovesti za Alo! pevačica je otkrila da joj je majka pred smrt otkrila dugo čuvanu tajnu, te da je u poslednjim danima života progonilo to što se u mladosti podvrgla abortusu.

Pročitajte još: Pljuni joj u ružnu FACU": Bivšu devojku Luke Jovića ljudi zlostavljaju na internetu, uvrede koje dobija na račun deteta su JEZIVE

- Iako su skoro sve moje kolege protiv zakona o zabrani abortusa koji je nedavno donet u Americi, ja moram javno da istupim i kažem da podržavam tu odluku američkih vlasti. U životu sam prošla kroz jako teške stvari zbog kojih sam odlučila da nikada ne bih abortirala, a na to me je navela majčina borba sa karcinomom - započela je svoju tešku priču Dušica, pa objasnila:

- Kada sam imala 21 godinu moja majka se razbolela, dobila je karcinom. U jednom trenutku, rak kostiju metastazirao je na kičmenu moždinu i lekar nas je tada upozorio da može da dođe do situacije da nas ona ne prepoznaje i da gubi dodir sa realnim svetom. Mama je tada već bila u kolicima. Kao žensko dete, ja sam preuzela brigu o njoj, kupala sam je i presvlačila. To su bili jako bolni momenti koje nikada neću zaboraviti - rekla nam je Grabovićeva, pa kroz suze prepričala trenutak koji joj je promenio život.

NA SAMRTI JE TRAŽILA DA BRINEM O NJENOJ MRTVOJ BEBI!  Dušica Grabović otkrila da joj je majka umrla u teškim mukama

Alo/ Dejan Briza

 

- Sećam se kada sam jednom došla kod mame u posetu, a ona mi je rekla: „Molim te, uzmi ovu bebu iz mog naručja, okupaj je, pa je vrati da leži pored mene“. Tad sam se skamenila. Pitala sam tatu zbog čega joj se priviđa beba, a on mi je otkrio da je mama nakon porođaja sa mnom i mojim bratom blizancem abortirala - otkrila nam je pevačica.

- Tada sam shvatila da ona nikada nije prevazišla svoj abortus, poslednje trenutke života provela je u patnji zbog toga što nije rodila bebu koju je nosila u stomaku. Stalno mi je tražila da brinem o tom detetu i priviđala joj se njena nikad rođena beba. Nedugo zatim, majka je umrla na mojim rukama, a ja sam od tada postala protivnik abortusa, sem u situacijama kada plod nije zdrav, pa je žena primorana na prevremeni porođaj - zaključila je pevačica.

Operisala tumor dojke

Dušica se osvrnula na benigni tumor dojke koji je svojevremeno hirurškim putem odstranila.

- Kada je mama ležala na onkologiji, krišom sam spavala pored nje. Doktor mi je rekao da je to jako štetno po moje zdravlje zbog zračenja, ali nisam marila. Kasnije sam i sama dobila tumor dojke, srećom bio je benigni, a sad idem na redovne kontrole - rekla nam je ona.

 Patrijarh Pavle je bio protiv abortusa

Grabovićeva je ispričala da je pokojni patrijarh Pavle savetovao žene da traže oproštaj od Boga zbog abortusa.

- Tada je svakog četvrtka na onkologiju dolazio pokojni patrijarh Pavle koji je i sam pričao o temi abortusa. On je uvek isticao da je abortus veliki greh, te je savetovao žene koje su abortirale da traže oprost od Boga.

Sanja Harikejn joj poklonila pesmu 

Dušica je nedavno objavila hit pesmu „Život slavim“, a sada je pevačica otkrila da joj je ovu numeru poklonila Sanja Vučić.

-Sanja mi je poklonila moju novu pesmu, njena majka me mnogo voli. Kada sam izgubila oca, znale su da prolazim kroz težak period i želele su da mi olakšaju. Drago mi je da je pesma naišla na dobre reakcije.

JEZIVO! OVO JE KAZNA ZA MONSTRUMA Nakon jezivih pretnji i uvreda na račun petomesečne ćerke Anđele Manitaševič

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Marie

15.07.2022 09:12

Ma koji polusvet pustate da lupeta...ona je za zabranu abortusa😡