Luna Đogani
Foto: Alo/Alo.rs/Dejan Briza

Luna Đogani danas je uspešna i ostvarena mlada žena. U srećnom je braku sa Markom Miljkovićem sa kojim je dobila i ćerku Miu, ali nije oduvek bila zadovoljna svojim načinom života.

O tome je i sama pričala i priznala da je od rođenja nosila breme na leđima jer je dete poznatih roditelja, Anabele Atijas i Gagija Đoganija.

Zbog toga je nastavnici i deca u osnovnoj školi nisu voleli, a onda su joj i sami roditelji dodatno stvarali traume jer su se svađali, tukli i na kraju razveli.

NISAM IMALA PRILIKU DA ODBRANIM MAMU Luna Đogani nikad iskrenije: Bilo mi je jezivo da ga gledam dok je pod dejstvom narkotika

Alo!/Masanori Jošida

 

- Ceo život želim da budem u centru pažnje. Bila sam glavna u svemu - kada je trebalo da se glumi, pleše... Uvek sam volela da igram uz Ruslanu, Britni Spirs... Deca umeju da budu surova, pa je bilo i onih koji me nisu voleli jer sam dete poznatih roditelja. Govorili su mi: "Ćelava" i stalno me lupali po čelu. Kako neko prođe, zvekne me, a onda se svi smeju. I danas ne znam što im je smetalo moje čelo. Jeste veliko, ali meni je lepo. Kažu da su ljudi sa visokim čelom inteligentni. Ponižavali su me i pokušali da mi poljuljaju samopouzdanje koje sam tek gradila. To mi je smetalo, pa sam se žalila mojima, koji su često išli u školu zbog toga - priča pobednica druge sezone "Zadruge" i nastavlja:

Teško mi je padalo što me nastavnici nisu voleli jer sam ćerka Anabele u Gagija. Umesto da me uče, ponižavali su me pred drugom decom. Jednom sam na času matematike rekla da ne mogu da naučim gradivo, a nastavnica mi je odbrusila: "Naravno, ni ja ne bih mogla da učim da mi je mama u rijalitiju." Plakala sam jer sam se osećala loše zbog njihovih reči.

NISAM IMALA PRILIKU DA ODBRANIM MAMU Luna Đogani nikad iskrenije: Bilo mi je jezivo da ga gledam dok je pod dejstvom narkotika

Alo/ Dejan Briza

 

Osim problema sa vršnjacima i nastavnicima, Luna je prolazila kroz pakao i zbog novinskih natpisa, jer su u tom periodu Anabela i Gagi često bili tema žute štampe.

- Svi su bili upućeni u moj život. Znali su šta se dešava u našoj kući, ko koga dira, ko se posvađao i zašto. Mama i tata su se često svađali. Pokušavali su moju mlađu sestru i mene da poštede neprijatnih situacija, ali to nije uvek bilo moguće. Teško je bilo sakriti bes i ljutnju jer su njihovi problemi bili ozbiljni - prevare, narkotici, nasilje... Iako ih sada razumem, ne opravdavam ih, jer mi je to ostavilo traume. Kad god bi se oni svađali, otišla bih u svoju sobu i pustila muziku. Ali džaba, znala sam da se iza zatvorenih vrata nešto dešava. Bilo mi je teško, samo sam čekala da neko uđe u sobu i kaže: "Sve je u redu, gotovo je. Možeš da izađeš" - priseća se ona.

Gagi je u više navrata dizao ruku na Anabelu, ali Luna kaže da to nikada nije radio pred njom.

NISAM IMALA PRILIKU DA ODBRANIM MAMU Luna Đogani nikad iskrenije: Bilo mi je jezivo da ga gledam dok je pod dejstvom narkotika

Alo/ Dejan Briza

 

- Nisam imala priliku da odbranim mamu, jer nisam bila prisutna kada se to događalo. Ali branila sam je verbalno. Dešavalo se da stanem i na tatinu stranu, ako bi on bio u pravu - priča Luna.

Jedan od razloga zbog kojih je Anabela stavila tačku na brak s Gagijem jeste i to što se odao porocima. Luna je činila sve da spase oca iz kandži droge.

Dok se drogirao, pokušavala sam razgovorom da doprem do njega, da ga trgnem. Bilo mi je jezivo da ga gledam dok je pod dejstvom narkotika. Tada nije bio isti čovek, nije bio moj tata. Nikada nije digao ruku na sestru i mene, ali bio je bezosećajan. Dešavalo se da nas ne pozove po nekoliko dana. Želeo je da se odupre tome, ali su ga društvo, nemaština i problemi vukli nazad. Radila sam na tome da prekine da se drogira.

- Ponosna sam što je uspeo! To je za svaku pohvalu, jer mnogi nisu uspeli da se skinu s narkotika, već su završili mrtvi. Godinama sam se plašila da i on tako ne završi, da mu ne otkaže srce. Noću legnem, pa pomislim: "Samo da se ne predozira." Doskoro sam se bojala toga. Što sam starija, sve više brinem za roditelje. Imam potrebu da ih čuvam i uradim sve kako im ništa ne bi falilo - završava Luna za Telegraf.

NISAM IMALA PRILIKU DA ODBRANIM MAMU Luna Đogani nikad iskrenije: Bilo mi je jezivo da ga gledam dok je pod dejstvom narkotika

Alo/ Dejan Briza

 

BLISTA U DRUGOM STANJU Evo kako izgleda trudna verenica Šabanovog sina, prvi put objavio fotografiju

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading