STARA BABO, GANJAĆU TE! Severina Vučković na sudu, poslala im preko 150 poruka
Promo

Hrvatsku pevačicu Severinu Vučković državno tužilaštvo u Zagrebu tereti za dva nametljiva ponašanja prema Ljiljani Klinger, direktorki zagrebačke škole koju pohađa njen sin kogima sa Milanom Popovićem, i Gordani Buljan Flander, bivšoj direktorki Poliklinike za zaštitu dece i mladih grada Zagreba.

Pročitajte još: Fotografija bebe Kristijana Ronalda podigla veliku PRAŠINU: Zbog jednog detalja mnogi ih RAZAPINJU na mrežama!

STARA BABO, GANJAĆU TE! Severina Vučković na sudu, poslala im preko 150 poruka

Foto: Printscreen/instagram

 

Severina je obema poslala više od 150 poruka, uglavnom neprimerenog i uvredljivog sadržaja, a za razliku od Klinger koja joj je na neke poruke odgovorila i ujedno molila da prestane da joj šalje iste, Buljan Flander na njih uopšte nije odgovorila. Tužilaštvo, za koje su poruke bile uvrede i zastrašivanje s ciljem uznemiravanja, u podignutoj optužnici traži od suda da pevačicu osudi na uslovnu kaznu od deset meseci s trogodišnjim rokom suđenja, piše "Jutarnji.hr"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Prema optužnici, Severina je od 4. jula do 20. oktobra 2021. godine poslala Ljiljani Klinger više od stotinu poruka, preko mreže WhatsApp, u kojima je između ostalog pisala:

"Ma gde je moja najdraža direktorka? Jesi li se javila donatoru? Jesi li svesna da ću te ganjati do kraja života za sve gadosti koje si radila meni, ostalim majkama i učiteljima? Sin mi je dao izjavu u Heinzelovoj šta su mu radile učiteljice zbog tebe, stara šepava ružna babo. Zbog tebe je doživeo stres i prste su mu izvukle. Al ti se izvući nećeš. Sedećeš i drhtati i tresti se kao što sam se ja tresla kad si mi maltretirala dete. A za lažne prijave imaš još jednu kaznenu, babo. 

Moraš snositi odgovornost za svoja nedela, ovo su posledice tvoje komunikacije. Imaš sinkopu pa se ne sećaš šta si radila? Ne pristaje tebi da budeš portirka na vratima škole, a kamoli direktorka škole. Ti si kvarni zub ovog društva. Moje si dete poslala u Heinzelovu sa sedam i po godina, pa zadavila bih te rukama, babo

Sada će se o tebi pisati, Ljiljo, o tvojoj deci, mužu, možda imaš i ljubavnika, objaviću tvoju fotku i napisati: Ona mi je uzela dete. U penziji ćeš sedeti po sudovima..."

Od 29. jula do 27. septembra 2021. Severina je porukama zatrpala i mobilni Gordane Buljan Flander: "Lično ću platiti advokate za sve one žene koje si zlostavljala. Želim vam da strahujete i drhtite i čekate dan kad će vas sve pohapsiti. Kao što su one plakale i strahovale za decu koju si prodavala očevima da bi kupovala one kičaste sandale i torbe. Dosta si ti žena ukopala da bi još nekog tužila. Poliklinika nije tvoja prćija kako si zamislila. Jel bi ti nekog tužila nakon svega što si radila ženama? Sve ovo će ići na moj Fejsbuk i Instagram. Imam 2,3 miliona pratilaca i preneću sve tekstove Jelene Jindre.

STARA BABO, GANJAĆU TE! Severina Vučković na sudu, poslala im preko 150 poruka

Foto: Printscreen/instagram

 

Znaš da sam prijavila Redžepija USKOK-u? Prijavila sam i tebe. Dosta je više tog blajha po raznim emisijama, sve vaše glave ću staviti na Fejs i Instagram da vas vide, nadam se poslednji put u medijima. Osim ako budeš spadala u rubriku 'Izveštavamo iz Remetinca'. A to što se nakon Bandića guraš Milanoviću... to je baš ljigavo... ono baš... stari zanat varijanta... Potrošila sam 1,5 miliona evra na 67 Milanovih tužbi koje je sve izgubio pretežno. Ostatak ću trošiti na vas ostale koji ste kvarni zub ovog društva. E a pa pa!"

U svojoj obrani Severina je još rekla da je nakon sudskog ročišta u julu prošle godine počela da komunicira sa direktorkom, ali napominje da ta komunikacija traje poslednje četiri godine.

"Takvu komunikaciju direktorka je meni dozvoljavala. To je državna škola koja odgovara Republici Hrvatskoj i više sam puta sam ih prijavljivala Ministarstvu, a direktorka sve vreme meni tvrdi da je ta škola privatna. Inače, škola je od Milana Popovića dobila 150.000 kuna donacije. To sam saznala od deteta jer je rekao da je tata loše napravio igralište i da je bezveze crveno. Direktorka je subjektivna, a Centar za socijalni rad nije reagovao", izjavila je u obrani Severina, napominjući da je zahvaljujući njoj, kad je poslala nadzor Ministarstva, u njenom slučaju otkrivena 21 nepravilnost.

Osvrnula se i na činjenicu da je u porukama pisala i "E a pa pa" pa je pojasnila da je to aluzija na EAPAP, odnosno na "organizaciju koja se bavi teorijom otuđenja dece od roditelja".

 

STARA BABO, GANJAĆU TE! Severina Vučković na sudu, poslala im preko 150 poruka

Printscreen

 

SVI DETALJI O NOVOM DEČKU JOVANE JEREMIĆ Voditeljka se sinoć pojavila u javnosti sa njim: Upoznali smo se na svadbi moje drugarice

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading