ČIM TI ZALIČIM NA NJU, LUPI MI ŠAMAR Bivša voditeljka otkrila detalje odnosa sa majkom, pa progovorila o deci
Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka i književnica Jelena Bačić Alimpić gostovala je u jednoj emisiji i tom prilikom otvorila dušu o teškim situacijama u kojima se našla tokom svoje karijere, ali i o roditeljstvu i vaspitanju dece.

Tokom razgovora voditeljka je iznenadila istakavši da njena majka nije bila uzor koji je pri vaspitanju ćerke Dunje i sina Marka želela da sledi:

- Zaista sam se trudila da decu pravilno usmeravam, oni su čestiti i izuzetno vaspitani i ozbiljni mladi ljudi i oni su moj ponos, ja nisam mama žrtva. Mogu reći da sam dobra mama i ne govorim ovo u kontekstu žrtve, jer je moja majka to stalno radila. Čitavog života je bila žrtva. Ja nisam. Ja sam želela svoju decu, ja ih obožavam - ispričala je nekadašnja voditeljka u emisiji kod Snežane Dakić i napomenula kako je svojoj deci sve pružila iz ogromne ljubavi, a ne iz žrtve.

- Čim ti zaličim na moju majku, lupi mi šamar - rekla je književnica svojoj ćerki i dodala kako joj neizmerno znači podrška koju je od svojih najbližih imala tokom stresnih situacija u karijeri:

- Imala sam kredit za stan na moje ime, dvoje dece koje školujem, došla sam kući jednog dana i rekla suprugu i deci da ne mogu više, da ću dati otkaz ili ću umreti! Osećam se kao raspolućena, kao da ne mogu.

Suprug i sin su se složili i ponudili opciju da se proda stan, isplati kredit i uzme manji, a Dunja, ćerka Jelene Bačić Alimpić odreagovala je na način na koji bi svaka majka poželela:

- Meni je važno da ti budes srećna - bila je jasna naslednica.

OSTVARIO SAM SVOJ NAJVEĆI SAN, KUPIO SAM STAN Srpski jutjuber Andrija Jo pokazao svoj novi dom: Od kad sam došao u Beograd, želim ovo

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading