NAKON TUŽBE, UDARILA NA KOLEGINICE Jovana Jeremić rešila je da otkrije mračne tajne estrade: Krećemo da otvaramo Pandorinu kutiju!
Printsc Pink

Voditeljka jutarnjeg programa, Jovana Jeremić već neko vreme najavljuje da će baviti jednom od najkontroverznijih tema - zabranjene veze na estradi, pa je tako putem Instagrama janost obavestila da kreće sa otvaranjem Pandorine kutije.

Pročitajte još: Prepoznajete li DEVOJKU sa fotografije? Muškarci su nekada OTKIDALI na najzgodniju BEOGRAĐANKU, a danas je neprikosnovena u svetu MODE!

NAKON TUŽBE, UDARILA NA KOLEGINICE Jovana Jeremić rešila je da otkrije mračne tajne estrade: Krećemo da otvaramo Pandorinu kutiju!

Printsc Pink

 

- Krećemo da otvaramo Pandorinu kutiju! Pričaćemo o nedozvoljenim i tajnim vezama Zašto dame iz mog posla kriju svoje partnere? - ispričala je voditeljka.

- Da li zato što ih stvarno nemaju, da li to smeta za karijere njihovih partnera, ili pod tri, zato što su u vezi sa oženjenim partnerima - rekla je Jovana za Pink.rs

Jeremićeva je u okviru Instagram storija najavila raskrinkavanje voditeljki.

- Dosta su mnoge bile fine - napisala je između ostalog Jovana.

Podsetimo, Zerina je nedavno otkrila javno da će tužiti Jovanu Jeremić, što je i sada uradila.

- "Gospođice", odnosno, kako sami sebe nazivate na svom Instagram profilu, "kučka", poznajem vas kad niste znali šta znači depilacija nogu, ali bukvalno. Imala bih o vama da pišem dosta, ali biću kratka. Jutros ste u udarnom terminu, kako se nazivate, "kraljica šera", a zapravo niste, očigledno, svesni da kad odete u zoo-vrt i jadni zaključani majmun koji se drpa ispod pazuha je zanimljiv, pa su ga zbog toga i postavili na tu poziciju da bi na njegovim vratolomijama zaradili novac, ali o tom - potom - počela je starleta pa dodala:

- Ja, Zerina Athena Kandola, već danas vam spremam tužbu na bar tri lista A4 formata. Znate šta ste izgovorili, mada sumnjam jer mi izgledate kao da imate pamćenje morske ribice. Kako ste započeli ovu najavu: "Ah!!!" , pa ste se dobro provalili kao školovana žena izgovarajući reč inšalah (ako bude Alahova volja), koja nije, kako rekoste, turska reč, pa ste nanizali na ekranu televizije Pink, koja je inače i moja matična kuća, u svetu javnih ličnosti moju fotografiju, između ostalih, te me nazvali ku***m. Pričam u svoje ime, za ostale me ne zanima. Dalje da ne bih dužila, školovana Jovana Jeremić, kako beše, Pravni fakultet, ova Zerina sa završenim fakultetom Političkih nauka u Sarajevu, odsek komunikologija, vam poručuje - sram vas bilo i inšalah, vidimo se na sudu - napisala je Zerina na svom Instagram profilu.

 

NAKON TUŽBE, UDARILA NA KOLEGINICE Jovana Jeremić rešila je da otkrije mračne tajne estrade: Krećemo da otvaramo Pandorinu kutiju!

Printsc Pink

 

LAĆA ODLAZI U MEDIJSKU ILEGALU Sin Marine Tucaković napustio je Srbiju, a onda je poremnio ime: Nikad se neću vratiti!

 

 

 

FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RAS SRBIJA
Jovana Jeremić
Možda vas zanima

 

FOTO: SCREENSHOT
Zerina Hećo

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Cile

09.07.2022 11:56

Ova "velika voditeljka"je potpuno prolupala odvratna je

1977

11.07.2022 10:07

@Cile - Tebe dok neko ne skrati za glavu neces se smiriti.Ne skaci vise kao buva,iritantna si,odbojna,ruzna i glupa.Sve te pevaljke,glumice ukratko javne licnosti imaju jake muskarce kojima ne odgovara ovo tvoje lupetanje.Bolje se posveti detetu i parneru ako takva budala uopste postoji.