NIKAD SE NE ZNA Zorica Marković pohvalila se svojim fizičkim izgledom, a onda otkrila šta misli o estetskim zahvatima: Mada, od mene može svašta da se očekuje!
Alo

Zorica Marković je nakon što je iznenadila izgledom i stajlingom priznala šta misli o estetskim korekcijama i operacijama.

Pročitajte još: Adel se pojavila i svi su u ŠOKU: Nekada je bila PRIRODNA lepotica, a sada nema osobe koja se ne čudi PROMENI na njenom LICU

Printscreen

 

Od pevačice Zorice Marković se svašta može očekivati, kako i sama kaže, a nedavno je iznenadila sve kada se u javnosti pojavila u provokativnoj haljini, budući da je ne viđamo često u tom izdanju.

Nije mi to bila namera, ja sam prvi put obukla haljinu u životu. Dopala mi se, bilo je vruće, a smršala sam, tako da mogu to sebi da priuštim- rekla je Zorica na tu temu.

S obzirom na to da se većina njenih koleginica podvrgla estetskim korekcijama, makar jednoj, Zorica je otkrila da li se i od nje može očekivati neka promena.

Printscreen

 

Nikad ne reci nikad, sada ne osećam potrebu, ali ako mi nešto zasmeta, da li bore, da li podočnjaci, možda hoću. Usta ne, uvek sam imala lepa usta, a i kažu da boli. Što se tiče grudi, nema potrebe, to bih da smanjim, ali i to boli. Mada, od mene može svašta da se očekuje, ako mi kvrcne biće- priznala je pevačica i bivša učesnica Zadruge za "Grand News koja kaže i da je negativni komentari ne dotiču.

 

Printscreen

 

PRAVI SVOJU PRVU IZLOŽBU Nekadašnji kralj splavova Marko Bulat, okrenuo se potpuno drugačijem životu, on sada slika ikone: Moj život je turbolentan!

 

Komentari (0)

Loading