TO MI JE NAJVEĆA GREŠKA Oglasio se Sloba Vasić, pa podelio svoje iskustvo sa operacijom: Idem da izvadim, kod mene to ne deluje!
Foto: Printscreen/instagram

Pevač Sloba Vasić početkom godine podvrgnuo se operaciji želuca, tačnije on je ugradio balon. Sada se kaje zbog ove odluke.

Pročitajte još: Adel se pojavila i svi su u ŠOKU: Nekada je bila PRIRODNA lepotica, a sada nema osobe koja se ne čudi PROMENI na njenom LICU

Taj balon ima funkciju da zatvori jedan deo želuca, kako bi pevač duže osećao sitost i tako mršao. Međutim, pola godine nakon operacije kaže da se kaje i da je odluka da se operiše njegova najveća greška.

 Radio sam ugrađivanje balona. To je zahvat koji nije uopšte strašan. Balon bi trebalo da zatvori deo želuca, kako bi ostalo manje prostora za hranu. Ali se kod mene nešto desilo, pa nije bilo tako. Ne znam iz kog razloga. Uskoro idem da izvadim ist i - objasnio je pevač.

Kako dalje navodi, na početku je smršao sedam kilograma i onda je sve stalo. Zato je odlučio da zanemari balon i da se baci na ozbiljnu dijetu i treninge.

- Od kako sam počeo dijetu, smršao sam oko 13 kilograma, ali masa mi se raspoređuje fino, jer treniram. Balon ne, nikako. To mi je najveća greška. Svakako, nije za svakoga isto. Nekome pomogne, nekome ne - rekao je on, a onda i dao preporuku ljudima:

- Moja preporuka iz iskustva je samo da se ishrana dovede u red, trening i ne može da nema rezultata - rekao je pevač odgovarajući na pitanja sa Instagrama.

UDAJE SE ZLATA PETROVIĆ? Pevačica otkrila kada ćemo je videti u beloj kombinaciji, pa oktrila sve o emotivnom životu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading