NADAM SE DA ĆU BAR DUBOKU STAROST DOČEKATI U TOJ KUĆI Nikolina i Vidoje živeli su odvojeno, a sada je otkriven i pravi razlog takve situacije
Foto: Printscreen/instagram

Bivša voditeljka Nikolina Pišek u martu je izgubila supruga Vidoja Ristovića, koji je iznenada preminuo, a njihov odnos pre tragedije, ne prestaje da intrigira javnost.

Naime, ona je nekoliko meseci pred njegovu smrt govorila zbog čega živi u Hrvatskoj, dok je on u Srbiji, kao i šta misli o Beogradu.

Foto: Printscreen/RTV Pink

 

- U Zagrebu sam sad, da. Odlučili smo da Una tu krene u školu. Ja sam sad tu bazirana. Moj suprug iz Beograda dolazi i odlazi... On je taj srećnik koji je malo slobodniji. Ja robujem školi. Tu sam, to je to - kazala je tom prilikom Nikolina Pišek.

- Ja Beograd obožavam. Obožavam taj grad. Beograd mi je fantastičan. Jako je živ, vibrantan, ljudi su duhoviti, svašta se događa u njemu. Zagreb je mnogo manji, kompaktniji, mirniji, lakši za život. Zato sam odlučila da tu provedemo bar ovih osam godina, koliko traje osnovno školovanje. Doduše, nikad ne reci nikad, možda završimo ko zna gde... Za sad je tako - pričala je Pišek.

Printscreen

 

- Gradimo kuću u Zagrebu, to je bolna tema. Sve se odlaže, pogotovo sad zbog pandemije, svega, pomeraju se rokovi, nadam se da ću dočekati makar duboku starost u toj kući... (smeh) - navela je tad Nikolina.

Podsetimo, Nikolina i otac Vidoja Ristovića ne kriju netrpeljivost, pa tako voditeljkin svekar ne prestaje da iznosi teške optužbe na njen račun.

Pročitajte još: Šokantan stajling Serene Vilijams: Ono što je najbolja TENISERKA sveta obula za žurku, ŽENE u Srbiji ne bi kupile ni za 100 dinara

Alo

 

- Tvrdim da mi je ta žena ubila dete, isključivo zbog njenih hirova je on umro u 43. godini života. Imam dokaze za sve što pričam. Otkako je upoznao Nikolinu, Vidoje je vodio dnevnike. Pet ogromnih dnevnika je u mom vlasništvu, stoje zaključani u sefu, a ona očajnički pokušava da dođe do njih. Traži mi da joj dam sve Vidojeve spise, telefone kao i jedan njen planer koji je kod mene. Tu piše sa kim se, kada i gde nalazila. Možete pretpostaviti da, naravno, Vidoja u tim planovima nema. Od toga može ozbiljna knjiga da se napravi, ali ne planiram da još uvek objavim te dokaze. Moj sin se nije ni ohladio, suviše je rano - rekao je Miša Grof za naš portal.

GOLIŠAVA FOTKA IZ KREVETA Edita Aradinović konačno pokazala dečka, javno mu se obratila emotivnim porukama

Komentari (0)

Loading