PAPARAZZO ALO! Voditeljka se baškari na Fruškoj gori, a izgleda nikad bolje (FOTO)
Privatna arhiva

Jelenu Bačić (53) već godinama srpska javnost retko ima priliku da vidi. Jedna od nekada najpopularnijih voditeljki rešila je da se posveti pisanju knjiga za koje je dobila i brojne nagrade, a o povratku na male ekrane očigledno ne razmišlja.

Paparaco Alo! ipak je imao priliku da uslika Jelenu na jednom popularnom bazenu na Fruškoj gori dok je u vrelom danu uživala sa ćerkom. Minijaturni crni bikini koji je voditeljka nosila isticao je njeno zategnuto telo, a možemo samo konstatovati da joj stoji bolje nego znatno mlađim damama s javne scene.

PAPARAZZO ALO! Voditeljka se baškari na Fruškoj gori, a izgleda nikad bolje (FOTO)

Privatna arhiva

 

Slobodno vreme Jelena je iskoristila za čitanje, dok je njena ćerka s vremena na vreme animirala mamu tako što bi se zajedno okupale u bazenu.

Ono što nas je posebno iznenadilo jeste velika tetovaža na Jeleninoj nozi koju do sada nije pokazala u javnosti.

Pročitajte još: Prava legenda JUGOSLOVNESKOG ROKA, umrla je kao BESKUĆNICA: Iz pakla DROGE nije uspela da izađe, otišla je ZABORAVLJENA do svih

Kako nam je otkrio izvor koji se zatekao na licu mesta, voditeljka je veoma ljubazna i nenametljiva.

PAPARAZZO ALO! Voditeljka se baškari na Fruškoj gori, a izgleda nikad bolje (FOTO)

Privatna arhiva

 

- Sve vreme je ležala pored bazena, čitala knjigu, pila kafu i što naš narod kaže, čvarila se na suncu. Njena ćerka Dunja je s vremena na vreme aktivirala mamu da plivaju, što je ova svaki put prihvatila bez reči. Nasmejane i raspoložene ćakulale su opušteno, a kada bi se vratile na ležaljku, Jelena bi se latila knjige - kaže izvor.

Da joj život nije oduvek bio lak, spisateljica je nedavno podelila sa domaćim medijima kada je objasnila da se u ranoj mladosti bavila švercovanjem da bi se prehranila.

- U ranoj mladosti sam otišla u Ameriku da radim. Čekalo se na radnu dozvolu. U međuvremenu sam se na crno zaposlila u jednoj jevrejskoj porodici gde sam čuvala troje dece, bila sam im dadilja. To je bilo jezivo teško, živela sam u podrumu, u jednom sobičku metar i po sa metar i po, bez prozora, s instalacionom cevi iznad glave. Švercovala sam pelene. Nije me sramota toga jer je tada bila strašna inflacija i bilo je jezivo - rekla je ona.

CECA I JOVANA JEREMIĆ SNIMAJU DUET? Voditeljka je, kao i uvek, izjavom šokirala javnost, pa spomenula i Arkana: On nije ženio ku*vicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading