IZVINI NISAM TE PREPOZNALA! Lea Kiš ispričala nesvakidašnju situaciju sa ovom poznatom pevačicom, srele se bez šminke, a onda je usledio šok
Foto: Youtube/Printscreen

Lea Kiš je otkrila šta joj je Zorica Marković jednom rekla kada su se srele na ulici. Voditeljka je ostala u šoku kada joj je pevačica rekla:

- Zorica dolazi na televiziju, a pre toga smo se nešto privatno videle. U to vreme smo blizu i stanovale i srele se na ulici, ja u klompama, ona isto, bez frizure i posle sedam ili osam dana je pozovem u emisiju i sačekam je, a ona prolazi pored mene i kaže mi: "Izvini ja te uopšte nisam prepoznala", a u tom momentu sam bila kompletno našminkana (smeh) - ispričala je Lea.

Printscreen

 

- Nisam ja mislila tako nego je razlika između onog opuštenog i kako se ona dotera za emisiju. Ona je uvek u dobrom izdanju i te večeri je baš blistala, ali smo se baš ismejale - pravdala se pevačic što je sve nasmejalo.

Printscreen/RED TV

 

Obe su poznate kao neko ko neretko voli da se našali na svoj račun te nije ni čudo što se Lea nije naljutila već ovo prepričava kao jednu od njihovih anegdota.

- Ti si bila tako iskrena tada ja to nikada neću zaboraviti. Od tada joj uvek kažem: "Izvini nisam te prepoznala!" - dodala je.

ČUVANO JE U STROGOJ TAJNOSTI Otkriveni svi detalji ugovora Cece Ražnatović i Grand produkcije, a evo i koliko će pevačica ostati u žiriju

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading