PRISETILA SE I SVOJIH POČETAKA Ceca javno obelodanila ko joj je ponudio da napiše knjigu o svom životu, a evo i da li je pristala
Alo

Pevačica Ceca Ražnatović otkrila je da je interesantna piscima, scenaristima i rediteljima, koji bi rado ekranizovali njenu životnu priču.

Naime, pošto Lukas već radi na autobiografskoj seriji "Kafana na Balkanu", Ceca je za Srpski telegraf prokomentarisala da je sličnih ponuda imala i ona i to na svetskom tržištu, ali je istakla da ona još nije zainteresovana za takve stvari.

- Još sam mlada za film i seriju. Imala sam raznorazne ponude. Dobila sam od Amerikanaca čak ponudu i za knjigu o mom životu, ali zasad ne vidim sebe u tome - otkrila je pevačica.

PRISETILA SE I SVOJIH POČETAKA Ceca javno obelodanila ko joj je ponudio da napiše knjigu o svom životu, a evo i da li je pristala

Alo

 

Ona se zatim osvrnula na početke i priznala da je u jednom periodu morala da se žrtvuje da bi postigla uspeh, zahvaljujući kojem danas uživa:

- Ja sam iz pelena počela da pevam. Celo detinjstvo i mladost sam žrtvovala. Imala sam cilj i ne možete sve dobiti u životu, ne može žurka, druženje i karijera. Morala sam da biram i nečeg da se odreknem. Nije ni zabavno ići svaki dan na žurke. Drugo, morate da zadržite tu mističnost, kao javna ličnost, jer ste publici tako zanimljiviji - rekla je ona.

PRISETILA SE I SVOJIH POČETAKA Ceca javno obelodanila ko joj je ponudio da napiše knjigu o svom životu, a evo i da li je pristala

Alo

 

Uprkos "teroru mladosti i lepote", jedna od naših najvećih zvezda tvrdi da ne podleže takozvanom ejdžizmu i ponosno nosi 49 godina, te da često s pratiocima na društvenim mrežama deli slike na kojima je bez šminke jer nema razloga da se stidi prirodnog izgleda.

- I ovako sam često bez šminke i sviđa mi se što sam takva. Ne stidim se svog lica i tela, kada me profesionalni fotografi slikaju, ne izdužuju mi noge u fotošopu, ne prave mi lice kao da imam 18 godina jer imam 49. Kačim na Instagram slike koje ja slikam telefonom. Mene publika gleda svake subote uživo i znaju kako izgledam, nemam komplekse. Kako se osećam tako i emitujem. Negujem se, vodim računa o fizičkom izgledu jer je meni stalo do onoga što vidim u ogledalu. Sve žene koje su u svetu poznate vode računa o izgledu, pa Džej Lo ima 53 i izgleda fenomenalno - istakla je Ražnatovićka i priznala da joj najviše prija kada ima vremena da se izležava kod kuće:

- Celog života putujem, mnogo sam po hotelima i avionima i za mene je raj da, kada dođem kući, obučem pidžamu i uživam. San je bitan i, naravno, što manje stresa! Svi smo pod stresom, počevši od tinejdžera.

SLAGALA JE DA GA JE IZGUBILA! Miša Grof otkriva strogo čuvane tajne iz Vidojevog dnevnika: Poklon svom nesposobnom bratu debilu!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading