DESIĆE SE NA PIJACI Ljupka Stević šokirala izjavom, ovo niko nikada nije izjavio, a ne možete ni da pretpostavite o čemu je reč
Promo

Ljupka Stević je pre oko dve godine stavila tačku na vezu koja je trajala skoro i punu deceniju. Posle raskida koji je, prema tadašnjim napisima, usledio posle dosta svađa, kao i njenog silnog insistiranja na osnivanju porodice, napustila je i stan na Voždovcu koji su delili.

Naime, na ljubavnom planu joj se trenutno ništa ne dešava i zato je maksimalno fokusirana na posao.

- Radim svoj posao, sve drugo šta se desi, biće šta bude. Što više nešto priželjkujemo, to više beži od nas. Na ljubavnom planu mi se ništa ne dešava, slobodna sam i sama. Jako mi je lepo u životu - počela je Ljupka gostujući u jednoj emisiji, pa dodala kako bi volela da joj neko priđe u prodavnici ili na pijaci.

Printsc Pink

 

- Na nastupima mi prilaze, ja sam vrlo otvorena prema publici, ali niko nema tu slobodu da prelazi granicu. Ja sam neko ko ne izlazi, tako da ni nemaju priliku da mi prilaze. Društvene mreže mi nisu sfera interesovanja... Ja volim normalne i prirodne stvari, recimo da mi priđe na pijaci ili u prodavnici... Volim prirodne i neposredne stvari - zaključila je pevačica.

SRAMOTA, SAHRANIO SI SINA Ana Nikolić besna na Mišu Grofa, stala uz Nikolinu Pišek i javno osula paljbu, skandal dobija novi epilog!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading