ČESTO ZAPLAČEM, POSEBNO KADA ME PESMA PODSETI NA OCA Slađa Alegro ogolila dušu, pa se prisetila svog detinjstva: Falio mi je novac, ali to mi nije bilo važno!
Foto: Alo.rs

Slađa Alegro tokom leta radi punom parom, a u subotu je nastupila u Guči, gde ju je željna publika srdačno dočekala. 

Pročitajte još: Ovo je MUŽ Vesne Trivalić zbog kog je napustila SRBIJU: Nikada se ne pojavljuju ZAJEDNO u javnosti 

Foto: Youtube/Printscreen

 

Slađa se najpre pričom vratila u detinjstvo, kada je živela posve drugačijim životom nego danas. Pevačica ne krije da su ona i njena porodica živeli skromno, međutim, kaže da ni u čemu nije oskudevala.

Leti bi odlazila kod bake i deke na selo, a tamo se nije libila da im pomogne oko poslova u bašti, kao i na njivi:

- Imala sam bezbrižno detinjstvo. Drugačije se živelo, sada se život preokrenuo. Kada posmatram iz ove perspektive, ništa mi nije nedostajalo. Novac da, ali nije mi to bilo važno. Ništa nismo imali, a sve smo imali i sve što smo imali nam je bilo dovoljno. Sada svima nešto fali, i kada imamo, i kada smo srećni - opet nam nešto fali... Ja sam vrlo zadovoljna svojim životom, ali i onim kakav je bio pre. Ne bih ja tu ništa menjala, što bi rekao Čola. Čak ni te neke, manje lepe trenutke, ni neku sekiraciju ni nevolju... Bilo je mnogo ljubavi, što je najvažnije, a meni je to pokretač i vodič kroz život.

Upitana o tome uz koju pesmu se rasplače, Slađa nam kraže da je pravi emotivac pa tako često zna da pusti suzu.:

- To baš i nije pohvalno, ali plačem stalno. Takva sam. Sve preemotivno doživljavam, i sve životne momente vezujem za muziku i pesmu. Postoji mnogo numera zbog kojih zaplačem, na primer pesme koje me sećaju na oca, detnjstvo, na svoje prijatelje... Što se tiče mojih pesama nekako me najviše dirne "I u dobru i u zlu" i "Gde si dušo, gde si rano" - rekla je ona. 

Foto: Youtube/Printscreen

 

SE*S, DROGA, SEKULIĆ GOGA Pevačica bacila gaćice u publiku, uzvratili joj brusom, a njen odgovor šokirao sve 

 

 

 

Komentari (0)

Loading