PSIHIJATAR BI TREBALO DA GA KOMENTARIŠE Nikolina Pišek žestoko odgovorila svekru Miši Grofu, rat ne jenjava
Printscreen

Voditeljka Nikolina Pišek i njen svekar Miša Grof, nakon smrti istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, neprestaju ratuju u medijima i iznose prljav veš.

Pročitajte još: Ovo je MUŽ Vesne Trivalić zbog kog je napustila SRBIJU: Nikada se ne pojavljuju ZAJEDNO u javnosti 

PSIHIJATAR BI TREBALO DA GA KOMENTARIŠE Nikolina Pišek žestoko odgovorila svekru Miši Grofu, rat ne jenjava

Alo

 

Naime, Miša Grof je izneo niz skandaloznih optužbi na račun Pišekove, nakon čega je ona reagovala.

 - Nikolina me je zvala pre sedam-osam dana sa nepoznatog broja da me pita zbog čega joj se ne javljam i zbog čega je mrzim, na šta sam joj ja rekao: "Ubila si mi jedino dete, kako da te ne mrzim- rekao je Miša u emisiji "Premijera-vikend specijal.

Tim povodom oglasila se Nikolina i svekru poručila samo jedno:

- Nemam komentar, hvala. Ovo bi trebao komentarisati neki psihijatar-  rekla je kratko Nikolina za Kurir.

Miša Grof je inače u intevjuu za Kurir citirao prepisku između njegovog naslednika i snajke, u kojoj ona navodno traži pare od Vidoja, tvrdeći da je to radila gotovo svakodnevno.

Miša Grof je izneo i šokantnu tvrdnju da Nikolina stoji iza pljačke apartmana na Hrvatskom primorju Kaštel stari, koja se desila pre skoro dve godine, kad je njoj i Vidoju nestao nakit iz sefa u vrednosti od 270.000 evra i 68.000 u kešu.

Nikolina Pišek

Nedeljko Kiš/Alo!

 

- To je previše pikantno i sve je još sveže. Iz dnevnika sam saznao da je moj Vidoje svakog meseca morao da šalje njenoj ćerki i nekom njenom dečku iz Edinburga određenu svotu novca. Postoje sve uplatnice na Hanu Leonardo. Možeš misliti, da nisu oni potomci Leonarda da Vinčija?! Ma on ih je sve finansirao. U dnevnicima ima materijala da ti se zavrti u glavi. Ja sam njih sklonio kod jedne osobe od poverenja jer ih je Nikolina više puta tražila, čak je išla i u policiju zbog dnevnika i telefona.

ČISTIO SAM KAFANU I WC Šerif Konjević prisetio se svojih početaka, a danas je jedan od najbogatijih pevača na estradi

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading