PSIHIJATAR BI TREBALO DA GA KOMENTARIŠE Nikolina Pišek žestoko odgovorila svekru Miši Grofu, rat ne jenjava
Printscreen

Voditeljka Nikolina Pišek i njen svekar Miša Grof, nakon smrti istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, neprestaju ratuju u medijima i iznose prljav veš.

Pročitajte još: Ovo je MUŽ Vesne Trivalić zbog kog je napustila SRBIJU: Nikada se ne pojavljuju ZAJEDNO u javnosti 

Alo

 

Naime, Miša Grof je izneo niz skandaloznih optužbi na račun Pišekove, nakon čega je ona reagovala.

 - Nikolina me je zvala pre sedam-osam dana sa nepoznatog broja da me pita zbog čega joj se ne javljam i zbog čega je mrzim, na šta sam joj ja rekao: "Ubila si mi jedino dete, kako da te ne mrzim- rekao je Miša u emisiji "Premijera-vikend specijal.

Tim povodom oglasila se Nikolina i svekru poručila samo jedno:

- Nemam komentar, hvala. Ovo bi trebao komentarisati neki psihijatar-  rekla je kratko Nikolina za Kurir.

Miša Grof je inače u intevjuu za Kurir citirao prepisku između njegovog naslednika i snajke, u kojoj ona navodno traži pare od Vidoja, tvrdeći da je to radila gotovo svakodnevno.

Miša Grof je izneo i šokantnu tvrdnju da Nikolina stoji iza pljačke apartmana na Hrvatskom primorju Kaštel stari, koja se desila pre skoro dve godine, kad je njoj i Vidoju nestao nakit iz sefa u vrednosti od 270.000 evra i 68.000 u kešu.

Nedeljko Kiš/Alo!

 

- To je previše pikantno i sve je još sveže. Iz dnevnika sam saznao da je moj Vidoje svakog meseca morao da šalje njenoj ćerki i nekom njenom dečku iz Edinburga određenu svotu novca. Postoje sve uplatnice na Hanu Leonardo. Možeš misliti, da nisu oni potomci Leonarda da Vinčija?! Ma on ih je sve finansirao. U dnevnicima ima materijala da ti se zavrti u glavi. Ja sam njih sklonio kod jedne osobe od poverenja jer ih je Nikolina više puta tražila, čak je išla i u policiju zbog dnevnika i telefona.

ČISTIO SAM KAFANU I WC Šerif Konjević prisetio se svojih početaka, a danas je jedan od najbogatijih pevača na estradi

Komentari (0)

Loading