OTAC I MAJKA SU UMRLI OD TUGE KAD JE ON POGINUO Jašar Ahmedovski progovorio o najbolnijoj temi, nikada nije preboleo brata Ipčeta
Printscreen

Jašar Ahmedovski pre skoro 30 godina izgubio je brata čuvenog pevača Ipčeta Ahedovskog, koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći.

Pevač dugo nije govorio o bolnom periodu kada je ostao bez brata, a sada je otvorio dušu i priznao da bol ne prolazi.

Printscreen

 

- Fali mi dosta toga u emotivnom smislu. Trudim se da najbezbolniji način prevaziđem sve. To je moja bol i svih onih koji su ga voleli. Ponosan sam što su njegove pesme i dalje popularne, drago mi je. Kad negde pevam njegove pesme, to uvek bude jak vrisak i puno mi je srce. Sad je 28 godina kako je poginuo. A i dalje ga vole i poštuju. Taj bol može da bude manji, ali nikad neće proći. Život mi se zaista promenio. Ali mora dalje da se živi, šta da radimo - rekao je on u "Grand Magazinu".

Na pitanje voditeljke da li je istina da četiri godine nije mogao da zapeva Ipčetove pesme, on je odgovorio:

Printscreen

 

- Dugo nisam mogao na radiju da čujem njegove pesme, a kamoli da pevam, plakao sam.

- Njemu sam bio uzor, doveo sam ga u Beograd, odgovaran sam bio za njega, trudio sam se da poštuje kodekse života. Bio je temperametan, vozio je brzo. Stalno sam se svađao sa njim zbog toga, čak sam i izlazio negde na auto-putu ako ne vozi sporije. Takav je bio, i nažalost sa takvom vožnjom je završio. Teško zaplačem, ali kad čujem njegovu pesmu, da. Emocija me oduzme. Otac i majka su umrli od tuge kad je on poginuo - rekao je Ahmedovski sa knedlom u grlu.

Printscreen

 

OVO JE BAJAGINA SUPRUGA KOJOJ JE POSVETIO SVE PESME Upoznali su se u autobusu, a zajedno su već 40 godina

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Steva Nakurcov

03.07.2022 20:33

Da mi je ovog u polju da plasi zivotinje al samo po danu -po noci bi se i junak uplasio od doticni