MARINU VISKOVIĆ NA NASTUPU POLJUBILA I ZAPROSILA DEVOJKA Evo kako je pevačica reagovala i šta je rekla na sve to
Alo/Privatna arhiva

Marina Visković doživela je šok kada joj je na nastupu u Budvi, u krcatoj tamošnjoj diskoteci prišla žena na bini i poljubila je u usta! 

Naime, jedna od najpopularnijih i najlepših pevačica na ovim prostorima nastupa punom parom i uveliko promoviše nove pesme “Ibica” i “Bomba” koje postaju pravi hitovi. Pažnju izaziva gde god se pojavi, ali ovako nešto ni sama nije ocekivala.

Alo/Privatna arhiva

 

- Ta žena se u toku njenog nastupa popela na binu, verovatno poznaje nekog tu iz obezbeđenja, pa su je pustili da prođe. Mahala je Marini koja joj je prišla, a ova je iskoristila trenutak i poljubila je u usta. Uz to joj je rekla da je mnogo voli i da bi je “oženila”. Marina je bila totalno zatečena, samo se okrenula i nastavila da peva, dok je nepoznata devojka sišla sa bine i više se nije vraćala - kaže naš sagovornik sa lica mesta.

Ovu priču potvrdila je i Viskovićka, koja kaže da joj se ovako nešto prvi put desilo.

- Tačno je to što ste čuli, bas me zatekla devojka u trenutku. Nemam ništa protiv lezbijki i gejeva, naprotiv, svako ima pravo da voli koga hoće. Ja sam samo bila iznenađena, jer nisam očekivala tako nešto - rekla nam je lepa pevačica. 

Alo/Privatna arhiva

BACILA GAĆICE U PUBLIKU Goga Sekulić napravila haos na Kalemegdanu, svi pali u trans

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading