I ZATVOR BI BIO RAJ NASPRAM OVOGA Nikolina Pišek se oglasila i brutano uzvratila Miši Grofu: Samo dokaži!
E stock

Nikolina retko govori za medije od smrti supruga, ali poslednjih dana oglašava se na svom Instagramu.

Posle Mišovih reči o njoj, Pišekova se oglasila i prvi put rekla šta misli o svekru.

Pročitajte još: Najfatalnija PLAVUŠA Holivuda proslavila 55 rođendan: Život je nije mazio, dadilja je SILOVALA, a udavala se čak ŠEST puta

Nedeljko Kiš/Alo!

 

- Ne smem napisati što bi učinio da zna za postupke svoga oca, kažnjivo je samo i napisati", napisala je između ostalog Nikolina i dodala da je samo dobra udovica samo mrtva udovica.

Vidojeva udovica dobila je podršku mnogih iz javnog sveta što iz Hrvatske što iz Srbije, a podelila je i post prijateljice o pravima udovice nakon smrti supruga.

Foto: Printscreen/instagram

 

- U Francuskoj pre sklapanja braka, odeš javnom beležniku da ti objasni zakone. Prenosim ono što mi je objašnjeno a sve pod pretpostavkom da je suprug imućan a supruga nije. Imućnog suprižniku je pamentije da podeli imovinu a evo i zašto. Prema rečima gospodina beležnika, francuski sud je uglavnom na stani žene, majke, čak i u slučaju ugovora koji štiti suprugovu imovinu. Takav ugovor štiti imovinu bogatijeg, ima prednost za bogatog supruga u slučaju razvoda. A za suprugu samo u slučaju smrti/razvoda. Ako se ispostavi da je imućni suprug zapravo imao dugove, deli se i dugovi u istom omeru u kojem bi se i drugoj situaciji delilo bogatstvo. Pa se u praksi dešava da bivši supružnici koji su potpisali takav predbračni ugovor završe na sudu jer se supruga žali. A navodno u većini slučajeva sud presudi u njenu korist, Poneklad čak do takvih iznosa da se imućnom suprugu više isplatilo da ne potpisuje nikakakv predbralni ugovor. Sud štiti partner koji je odustao od karijere u korist porodice jer je suprug to možda i zahtevao od supruge. Možda su se tako dogovoril. Kako bilo, sud procenjuje koliko je to novca potrebno isplatiti kako bi žena i deca mogli zadržati isti standard. Ovo je iz francuske prakse a sad - piše u objavi koju je podelila Nikolina.

Pišekova je zatim posle nove izjave Miše Grofa da je njegov sin sve zapisivao u svoje dnevnike, da ima mnogo podataka koje bi Nikolinu odveli čak i u zatvor, na Instagramu uz emotikon koji plače od smeha, poručila: "I zatvor bi bio raj naspram ovoga", uz hašteg samodokaži.

 

Foto: Printscreen/instagram

 

NAŠE PESME TRAJU Vesna i Đole Đogani progovorili o fanovima među mlađim generacijama: Ponosni smo

 

Komentari (0)

Loading