UVEK SAM JAČA POLOVINA U VEZI Milica Todorović progovorila o ljubavnom životu, pa se osvrnula na čuveni ples sa Gudeljom
Foto: ATA Images

Milica Todorović izgleda nikada lepše, čemu pored fotografija na društvenim mrežama, svedoči i slika i prilika uživo. Ipak, možda i za popularnu pevačicu važi pravilo, da što bolje izgleda, to muškarci imaju veći strah da joj priđu.

Pročitajte još: Ovo je supruga Aleksandra Šapića: Prelepu Milicu retko viđamo u javnosti, mlađa je od njega 10 godina a evo čime se bavila pre BRAKA

Foto: ATA Images

 

– To mi je stomak ravan samo ujutru, uveče se već nadujem, kao sve žene – rekla je Milica kroz smeh, te su je upitali za jaču polovinu:

– Misliš slabija polovina? Uvek sam jača polovina u vezi. Postoji nešto u zvezdama, nije da ne verujem u astrologiju.

Na rođendanu Anastasije Ražnatović, Milica je bila jedna od najveselijih, a svima je “zapalo za oko“ druženje i đuskanje sa Dragišom Gudeljom, mlađim bratom Anastasijinog momka Nemanje. Iako se činilo tako, pevačica tvrdi da između njih ništa nije bilo.

– Mnogo volim stranu muziku, a to veče je tri sata svirao regeton i ja mnogo tu špansku muziku, odmah sam prva ustala da igram, prva to radim na svim veseljima i svi smo đuskali. Da sam zaigrala sa bilo kim, isto bi bilo – objasnila je Milica.

 

ATA Images

 

ŠTA MI ŽENA URADI Aleksandra prvi put odgovorila Andriji Miloševiću na vic: Hit snimak

Komentari (0)

Loading