AKO MOŽETE DA OPROSTITE PREVARU, OPROSTITE Lepa Brena otkrila porodične tajne i detalje odnosa sa Bobom
Foto: Ataimages

Lepa Brena i Boba Živojinović zajedno su više od dve decenije, a uprkos svim nedaćama uspeli su da porodicu zadrže na okupu i svoju ljubav sačuvaju.

Pevačica neretko ističe da je kada se ugase kamere i reflektori ona obična majka i supruga.

Alo!/Ognjen Radošević

 

- Lepa Brena je neko ko je na koncertu Lepa Brena ta dva, tri sata, a kada se završi ja tada idem svojoj kući, deci, svom Bobi, porodici i živimo jedan normalan život jer je veoma važno da ne unosite svoju profesiju i titulu u svoj porodični dom. Boba i ja smo uspeli da razlučimo i ostvarimo karijere kao mladi, pa nam je naša ljubav i sve što smo stvarali pomoglo da postanemo stabilni i razlučimo šta je to što vole mediji, a to su skandali. Nisu ljubitelji normalnih i uspešnih kao što smo mi - rekla je Brena u Grand Magazinu i dodala da je poverenje najvažnije u jednom odnosu:

Pročitajte još: Šta se dogodilo sa KRALJICOM ELIZABETOM? Na ruci joj se pojavio jedan DETALJ i svi su se ZABRINULI

Nedeljko Kiš/Alo!

 

- Poverenje je najvažnija kategorija, a onda ni ljubav, a ni interesi ne mogu da zadrže odnos partnera poslovnih ili životnih. Svi koji su uspeli da sačuvaju intimu u braku i vezama i koji znaju to da neguju su opstali. Boba je veoma pažljiv, on vodi računa da naš odnos uvek bude zanimljiv, da nije monotono, on je veoma talentovan za život i to dobar i kvalitetan - priča ona, a onda otkriva i da li prevaru treba praštati:

- Ako to ruinira psihički život, onda ne, a ako možete da oprostite onda oprostite. Ne može se uvek opraštati, postoje one koje predstavljaju duševni bol - objasnila je.

E stock

 

- Čovek koji voli suštinski, bez šminke, bez veštačkih trepavica, kada ste umorni, e to je pravi muškarac koji vas voli, a ja upravo imam takvog - pohvalila je Brena svog supruga.

GOLIŠAVI U KRUPNOM KADRU Sindi pokazala 10 godina mlađeg dečka, ceo istetoviran, žene za njim lude

Komentari (0)

Loading