PRVA JE U SRBIJI UGRADILA SILIKONE! Bila je snajka najmoćnijeg Srbina, omražena u narodu, a Milica danas ovako izgleda i evo gde živi (FOTO)
Alo

Milica Gajić, udato Milošević, bila je prva snaja Slobodana Miloševića, a poznato je i da je za vreme devedesetih, velike nemaštine i vremena kada je narod jedva preživljavao, upravo ona prva ugradila silikone u grudi. Tu nije bio kraj.

Supruga Marka Miloševića nije žalila novac kako bi se sredila od glave do pete. Napumpala je usne do maksimuma, sredila nos, ali i jagodice. Uvek je bila sređena, obučena u luksuznu garderobu i uglavnom na visokim štiklama paradirala je pored naroda koji je preživljavao dan za danom.

Alo

 

Marko je 1997. godina kupio i kuću sa velikim bazenom u kom je temperatura stalno bila 38 stepeni, te je mlada snaja uživala u luksuzu. Milica je porodici Milošević ostala verna do samog kraja, a ovako je govorila o svom pokojnom svekru.

- To je verovatno najbolji čovek kojeg sam upoznala i kojeg ću ikada upoznati. On je posebna ličnost. Svako ko ga nije poznavao kao ja bio je na gubitku. Takav se više neće roditi - izjavila je Milica jednom prilikom za Slobodana Miloševića koga je redovno posećivala u Hagu:

Alo

 

- Posećivala sam svekra skoro do poslednjeg trenutka, vodila sam i dete. Bio je to težak period. Slobu sam mnogo volela, značilo mi je što sam bila privilegovana da kod njega odlazim. Njemu je mnogo značilo kada sam mu dovodila unuka... Trudili smo se da Marko uopšte ne vidi da je to zatvor. Sećam se, Sloba je jednom doneo veliki beli pano, na kojem je Marko crtao. Sloba je to posle okačio u svojoj sobi. Nažalost, to je sve ostalo u Hagu - pričala je ona.

Milica je iako nije više deo porodice i dalje dobro zbrinuta. Živi u Požarevcu, retko se pojavljuje u jasvnoti, dok je Marko odavno u Rusiji gde je, sve dok nije preminula, živeo sa majkom Mirjanom Marković i novom ženom sa kojom je dobio i ćerku.

ZALIZANA KOSA I NIKAD KRAĆA HALJINA Sloboda Mićalović objavila provokativnu fotografiju i napravila opštu pometnju

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
kobasica srbije

01.07.2022 16:35

Ako ćemo iskreno Suzi Mančić i Zorica Brunclik su ugradile grudi dok ova mala nije ni postojala.

VIDEX

01.07.2022 17:57

Prelepa zena, svaka joj cast sto je posecivala svekra, i u pravu je,Sloba je bio LJUDINA...