PRIČALO SE DA JE VARALA GOLMANA SA PORODIČNIM PRIJATELJEM Poznata manekenka grmi u petoj deceniji, a ovaj skandal je obeležio njen život
instagram/bojanarajic

Nekadašnja manekenka i bivša supruga Vladimira StojkovićaBojana Rajić (42) godinama je bila tema javnosti nakon razvoda od golmana i skandala koji je pratio njihov razlaz.

Naime, Bojana se povukla iz medija kada je došlo do rastanka, a navodno je došlo i do skandala, a sada se polako vraća na društvene mreže.

Bojana je izazvala brojne reakcije fotkama sa letovanja, a na njenu vitku liniju i duge noge niko nije ostao ravnodušan.

Rajićeva se posvetila novom suprugu, deci, a nakon turbulentnog perioda može se reći da je konačno uplovila u mirnu luku.

Podsetimo, Bojana, koja se najpre bavila modelingom, a zatim dizajniranjem odeće, 2009. godine udala se za Vladimira, sa kojim je dve godine kasnije dobila sina Lava. Međutim, 2013. godine usledio je razvod koji su pratile brojne spekulacije. Bojana je nakon razvoda od Stojkovića otpočela vezu sa biznismenom Branislavom Đurđevićem, ali su njihovu sreću kvarile spekulacije da je sa njim navodno imala aferu još dok je bila u braku sa golmanom, kao i da im je Branislav bio zajednički, porodični prijatelj.

SEKA ALEKSIĆ GOLA U KADI! Pevačica objavom uzburkala društvene mreže, snimila svaki detalj, a komentari samo pljušte

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading