ZORICA BRUNCLIK OKUPILA KREM ESTRADE Spektakl na Tašmajdanu, a njen dolazak izazvao je šok svih prisutnih: Mene ne interesuje da budem gost (VIDEO)
Alo

Folk zvezda Zorica Brunclik je sinoć održala veliki solistički koncert, a ujedno i rođendansku žurku na stadionu Tašmajdan u centru Beograda.

Naime, koncertu je prisustvovao veliki broj poznatih ličnosti iz raznih sfera estrade, većina ih je i zapevala sa Brunclikovom, a među njima su se našli Zorica Marković, Lepa Lukić, Stoja, Amar Gile, Goca Tržan, Milica Todorović.

Njene kolege i koleginice imale su samo reči hvale za Zoricu koja je napravila spektakl, a neki od njih su govorili i za sedmu silu koja je bila nezaobilazna na ovakvom događaju.

Zorica Marković nije krila oduševljenje koleginicom za koju ističe da zna sve njene tajne.

- Zorica je učestvovala u mojoj karijeri, znamo se decenijama. Imamo mnogo dogodovština, ona zna sve moje tajne - rekla je Zorica i dodala:

U rijalitiju uživam i zajebavam se, rado cu se odazvati pozivu za Zadrugu 6 - kaže Markovićeva.

Lepa Lukić nije dobila kartu, a onda je otkrila zašto je Brunclikova zaplakala kada su se čuje.

Trebalo je da putujem za Kanadu, karta nije stigla. Kad sam javila Zorici počela je da plače i rekla je :"Nećeš biti gost, moraš da pevaš sa mnom" - rekla je Lepa.

Stoja je istakla da joj je čast što je prisustvovala koncertu ovakve jedne zvezde kao što je Zorica.

Mene ne interesuje da budem gost na tuđim koncertima, ovo je prvi put da sam nastupila na nečijem koncertu i čast mi je - bila je iskrena Stoja.

Amar Gile je bio oduševljen koncertom, a tom prilikom se dotakao i takmičenja "Zvezde Granda.

- Takmičenje zvezda granda se promenilo, sad ljudi gledaju svađe žirija, a ne takmičare. Slabo pratim takmičenje - ističe on.

Goca Tržan je takođe prisustvovala koncertu koleginice, a onda istakla da su svi sa estrade narkomani i zavisni od scene što je i normalno budući da su neki decenijama na istoj.

- Od hormona mi varira težina. Zorica je vrlo često crna ovca na estradi kao i ja - bila je iskrena Goca, a onda je dodala:

-Svi koji se bavimo ovim poslom smo narkomani, postajemo zavisni od scene - rekla je Goca.

Milica Todorović je bila veoma vesela i raspoložena na koncertu Brunclikove, a tom prilikom se dotakla i na šta najviše troši pare.

- Treba mi još pesama i album. Lenja sam oko toga, godinama kupujem i bacam pesme. Dopadnu mi se pesme a onda mi dosade. Mnogo para sam bacila na to - bila je iskrena Milica.

SVE ME PODSEĆA NA SINANA SAKIĆA Šemsa Suljaković sinoć je bila gost na koncertu Zorice Brunclik, pa otkrila zašto se ne pojavljuje u javnosti

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading