UPLAĆIVAO SAM JOJ PO 100.000 EVRA Miša Grof se oglasio: Nasledio sam 18 stanova, kako to ona sada da deli?
Nedeljko Kiš/Alo!

Viktor Ristović poznatiji kao Miša Grof oglasio se nakon optužbi njegove snaje Nikoline Pišek da joj duguje imovinu nakon smrti Mišinog sina, a Nikolininog muža Vidoja Ristovića.

Pročitajte još: Ko je Beograđanka IVANA koja je lepotom zaludela HOLIVUD: Udala se za MILIONERA, kupa se u luksuzu i živi život kao iz BAJKE

UPLAĆIVAO SAM JOJ PO 100.000 EVRA Miša Grof se oglasio: Nasledio sam 18 stanova, kako to ona sada da deli?

Nedeljko Kiš/Alo!

 

- Prvo hoću da vam kažem da ja nikakvu izjavu i intervju nisam dao. Vidim da mediji samo pišu, a ja se ne oglašavam. Pitaću vas prosto, da li vi i ja sada možemo da delimo vašu imovinu? Ne možemo! E, tako i ona ne može da deli moju imovinu! Kako, bre, ona da deli moju dedovinu? Nasledio sam kuću u centru grada, 18 stanova u Cvijićevoj. Što je restitucijom oduzeto mom dedi i vraćeno meni. Nasledio sam grobnicu na Novom groblju koja vredi pola miliona evra, koja je od mermera i bronze. I sad, kako bi ona mogla da deli sa mnom imovinu mog dede i oca, moje majke? Ona da deli, šta da deli, ja ništa ne razumem?! Sve se vodi na mene - rekao je Miša Grof i nastavio:

- Vidoje je skupljao antikvitete, on je to voleo i pažljivo birao. Pokloniću to istorijskom muzeju ili bilo kom drugom ko će da napravi legat od toga. Neću valjda da dozvolim da ti antikviteti, koje je on voleo, da ona nosi u Hrvatsku ili da ih razvlači ovde i prodaje. On ih jeste voleo i jeste ih kupovao, ali ne sa njenim novcem, nego sa mojim. U životu sam imao 6 galerija, antikvarnice, stanove.... To je sve novac koji sam ja njemu davao - odlučan je Miša Grof u nameri da snaji Nikolini ne da ništa, pa se osvrnuo na Nikolinine komentare koje je dala u medijima.

UPLAĆIVAO SAM JOJ PO 100.000 EVRA Miša Grof se oglasio: Nasledio sam 18 stanova, kako to ona sada da deli?

Nedeljko Kiš/Alo!

 

- Ljudi pišu, pišu, ona priča neke nebuloze, ne znam... On je bio pod pritiskom, ona je insistirala na tome da se renovira ta kuća u Zagrebu i da ga odvuče tamo. Imam sve uplatnice. Uplaćivao sam joj po 100.000 evra, sve imam. Za 43 godine nikada nisam viknuo na Vidoja, ja se kunem u njega da se mi nikada nismo posvađali, nisam ga ni kao dete nikada udario. Ja ne znam šta ona hoće, mi smo oduvek bili bogati. Ne čujem se sa njom, ona zove, ja se ne javljam - završio je Miša Grof.

Nikolina Pišek

Nedeljko Kiš/Alo!

 

IZVAJANO TELO Nataša Bekvalac zapalila društvene mreže fotografijom u kupaćem kostimu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
ddd

27.06.2022 21:11

Ona je alava. Treba joj bogat miraz za sledecag muza.

Zoka

28.06.2022 10:40

Sponzorusa se malo zajebala ... Sredila muza da bi dosla do love ali nije znala da se sve vodi na oca. Sada isti moze nekome to da pokloni i nista nece naslediti... Moze i da je iskljuci iz nasledsvta ...

Hm

01.07.2022 12:39

Od koga si ti sta nasledio??? Kojim si se poslom to bavio, da zaradis posto tvoj posao ne moze da osigura toliki novac i nekretnine??? Ajde pricaj malo o sebi, posto je tvoje bogatstvo tajna i za medije. Sigurno nisi radio posten posao! A kako tretiras unuce, to pokazuje kakav si "covek". Da pandrknes, ne bi se nista pitao. Bolje ti da si otegao papke nego tako mlad covek, drtino neizivljena.

Pa

02.07.2022 09:45

Drtino stara niko od tebe i netrazi tvoje nekretnine. Sta pricas gluposti. A i ova sponzorusa nije zasluzila tu kucu. Prodati je staviti djeci na racun do dvadeset trece godine.

Rade

11.07.2022 13:00

Наследио си 18 станова, реци животати како, да и ја наследим макар један ? ? ? ? ? ? ? ?