Viki Miljković
Foto: Printscreen/Foto: Alo/ilustracija

Nakon što je prodala kuću na Bežanijskoj kosi, Viki Miljković se uselila u ograman stan u jednoj od dve kule u Beogradu na vodi.

Naime, u emisiji  "Paparaco lov" gledaoci su mogli da vide kuće poznatih, među kojima se našli i luskuzni stanovi pevačice Viki Miljković, koja je za njih iskeširala pozamašnu sumu novca.

Pored toga, kupila je još dva stana, koja navodno izdaje. U jedan od stanova popela je i đakuzi na terasu, a kako kažu u emisiji, oni koji su bili u stanovi kažu da su izuzetno luksutno opremljeni, pa se procenjuje da investicija nije bila manja od 1.500.000 evra.

Pomenuta zgrada poseduje i bazen, a verujemo da to nije jedina luksuzna aktivnost u kojoj Viki može da uživa sa svojom porodicom. Ipak, ono što defintivno najviše privlači pažnje, jeste pogled sa prostrane terase na celu prestonicu, kao i džakuzi koji je pevačica svojevremeno preko terase dizalicom unela u stan.

Podsetimo, Viki Miljković je pre nekoliko godina odlučila da zajedno sa svojim suprugom Draganom Taškovićem Tašketom investira u stanove u elitnom naselju Beograd na vodi, te je tako započela i novi biznis.

EMOCIJE I UZBUĐENJE Evo kako su reagovali pobednici takmičenja "Nikad nije kasno", nisu mogli da sakriju suze, zaplakala i ova poznata pevačica

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading