KAO DA SU SESTRE Ovako izgleda majka Nevene Božović, ima specifičan imidž (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Nevena Božović prvi put se pojavila na velikoj sceni kada je prestavljala Srbiju na Dečijoj pesmi Evrovizije, a nakon takmičenja u "Prvom glasu Srbije", otišla je i na "veliku" "Evroviziju".

Pročitajte još: Srpkinja i NBA zvezda se VENČALI: Pre 9 godina tražio od nje da abortira, sada imaju TROJE dece, ona mu pušta Cecu i kuva SARME


Međutim, mnogi se slažu da je podrška njenih roditelja koji su podizali Nevenu u komplikovanim okolnostima koje su se dešavale na Kosovu umnogome odredila taj uspeh.
 

Majka Nevene Božović nije neko ko voli da se eksponira u medijima, ali zato se zasluženo pominje uvek kada je ova tema u pitanju, jer je ćerki bila ogromna podrška na samim počecima njene karijere, što nastavlja da čini i danas.

Ružica, pored toga što je imala uticaja na njenu profesionalnu trasu, javnosti je posebno interesantna i zbog velike fizičke sličnosti koju ima sa naslednicom, ali i činjenice da zbilja izgleda kao da joj je sestra, a ne majka. Ako je mladolikost nasledna crta mežu ženama iz ove familije onda ni pevačica ne mora mnogo da brine o godinama.

Njena majka je ostvarena na polju rada sa studentima kao profesor tehničkih nauka a sa ćerkom deli ljubav prema muzici, putovanjima, a odnedavno i Neveninoj ćerki Anki pa je Ružica pre svega jedna posvećena baka.

 

KAO DA SU SESTRE Ovako izgleda majka Nevene Božović, ima specifičan imidž (FOTO)

Alo

 

Stoiljković na otvaranju Skala: Naše more je ponovo onakvo kakvo pamtimo iz najboljih vremena

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading