OTKRIVENI PLANOVI Velika promena u Grandu, evo šta je odlučio Saša Popović
Foto: promo

Nekadašnji vlasnik Grand produkcije, koji je posle prodaje ostao deo ove kuće, i naredne sezone će biti deo Zvezda Granda.

Pročitajte još: Srpkinja i NBA zvezda se VENČALI: Pre 9 godina tražio od nje da abortira, sada imaju TROJE dece, ona mu pušta Cecu i kuva SARME

OTKRIVENI PLANOVI Velika promena u Grandu, evo šta je odlučio Saša Popović

Ataimages

 

U subotu uveče održano je finale Zvezda Granda, pobednik je kandidat Viki MiljkovićNermin Handžić, a javnost zanima i budućnost ovog takmičenja.

Prethodnih meseci se spekulisalo da li će Saša Popović ostati u Grandu, kao i o eventualnim promenama u žiriju. To se pre svega odnosilo na Mariju Šerifović, koja je govorila da je ovo možda bila njena poslednja sezona u žiriju.

Popović je po završetku takmičenja otkrio da ostaje i naredne sezone deo popularnog šoua, kao i da se žiri neće menjati. Ipak, ono što se menja u odnosu na prethodne sezone je da Sada više neće odlučivati o platama.

OTKRIVENI PLANOVI Velika promena u Grandu, evo šta je odlučio Saša Popović

Printscreen/Zvezde Granda

 

- Ostajem u Grandu i sledeće godine. Članovi žirija se neće menjati. O ciframa ja više ne odlučujem. Mislim da će ovogodišnji kandidati bolje proći na javnoj sceni nego oni od prethodne godine - istakao je Popović za portal Republika danas i dodao da mu je drago što je takmičenje započelo rok pesmom.

RASKINULI SMO Tanja Savić priznala sve o vezi sa Draškom Stanivukovićem: Našao je on devojku već, sigurna sam!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Србислав

26.06.2022 19:02

Баш ме брига за звезде Гранда ,ту побеђују само Босанци а наш народ финансира њихове победе. Опаметите се не шаљите поруке и да завршимо са том причом.

Vejo

26.06.2022 20:15

Parada neukusa i kiča.Na čelu sa njim.