U PEVAČICE SAM ULAGAO SVE Oglasio se Čeda Čvorak, pa izneo sve o Maji Marković iz bivše grupe "Luna"
Foto: Youtube/Printscreen

Čedomir Rajičić, poznatiji kao Čeda Čvorak, tvrdi da je sa bivšom pevačicom grupe "Luna", Majom Marković ostao u dobrim odnosima nakon njenog napuštanje iste, i da mu nije jasno zbog čega je ona iznosila prljav veš o njihovoj saradnji kada su se rastali prijateljski.

Pročitajte još: Srpkinja i NBA zvezda se VENČALI: Pre 9 godina tražio od nje da abortira, sada imaju TROJE dece, ona mu pušta Cecu i kuva SARME

U PEVAČICE SAM ULAGAO SVE Oglasio se Čeda Čvorak, pa izneo sve o Maji Marković iz bivše grupe

FOTO: Alo Nenad Vujanović

 

Čeda je radio i sa pevačima pop i folk muzike, a posebno je ponosan na saradnju i druženje s pokojnim Šabanom Šaulićem.

- Prva asocijacija na Šabana mi nije pevač, već pecaroš. Mi smo bili komšije u Krčedinu na vodi. Nekoliko dana pre nego što je nastradao sedeli smo na nekoj promociji i sat vremena pričali o štapovima za pecanje i mašinama. Svi su nas čudno gledali, kao da smo dve budale. Danas, kad prođem pored tog mesta na kojem je on znao pecati satima i satima, jeza me prođe i ja ga se sećam kao čoveka s Dunava, pa onda kao pevača - priseća se Čeda preminulog kralja folka i nastavlja:

- Imao sam s njim jedno iskustvo iz studija koje se ne viđa često. Od 21 sat do pet ujutro sam menjao tekst dok se njemu nije svideo. Samo je jednom čuo i celu pesmu otpevao je u jednom dahu. Radio sam Šabanu pet ili šest pesama, Ljubi Aličiću jedan album, njegovom sinu Dejanu takođe. Šabac je leglo narodnjaka, a u Loznici sam 1998. u studiju upoznao Maju Marković. Ona je tada, kao učenica drugog razreda srednje škole, pobegla sa časova da mi otpeva prateće vokale za pare. Tako je počela s radom popularna Luna.

U PEVAČICE SAM ULAGAO SVE Oglasio se Čeda Čvorak, pa izneo sve o Maji Marković iz bivše grupe

Foto: Youtube/Printscreen

 

On je priznao da je sa Majom njegova muzička grupa postigla najveći uspeh, a za odnose s njom ni sam ne zna zašto su poremećeni jer su se, kako tvrdi, rastali kao ljudi, da bi ona nakon mnogo godina otkrila da mu je ipak nešto zamerila.

- Lunin najveći hit "Drugarice" je bio na prvom mestu u ovom delu Evrope, a na drugom Santana s hitom "Marija". Niko nam nije verovao kad su u Sloveniji objavili te rang-liste. Luna nikad nije radila tezge, svadbe, punoletstva, nije bilo bakšiša. Ja sam postavio ta pravila. Bili su to koncerti, klubovi, diskoteke, kupi se karta, dva sata pevamo i to je to. Nikad nismo imali neprijatne situacije. U pevačice sam ulagao sve i živeo sam za to, sa Majom se desio najveći uspeh - priča muzičar za Republiku i dodaje:

- Maja je otišla samovoljno iz grupe. Bilo je raznih naslova, ali sve same laži. Nije bila neko ko se mogao prevariti, ona je bila instalacija grupe i do poslednjeg trenutka ispoštovana je svakim dinarom. Jedna TV kuća je pokušala, kad ju je ugostila u emisiji, da sa mnom, kao iznenađenjem, možda iznedri naš novi početak, neki koncert ili nešto slično, ne znam, ali ona je napustila studio čim me je ugledala. "Dobri smo, ali ne toliko da budemo zajedno u istoj emisiji", to su bile njene reči, nakon čega je na društvenoj mreži napisala status: "Ko drugom jamu kopa, u nju upada", e pa da ja njoj sada poručim: "Majo, niko ti nije kopao nikakvu jamu, bilo je sve ljudski i pozitivno, dabogda meni kopali tako jamu kao što su tebi kopali, ja posebno, sve je bilo afirmativno, ako je neko drugi imao neku zlu nameru, to je do njega". Ako sam uradio nešto loše za 16 godina rada s njom, trebalo je da mi kaže, ako sam prekršio zakon, postoje procesi, zašto nisam u zatvoru?! Kunem se bogom da njoj i njenom mužu, mom muzičaru, nisam učinio ništa loše, samo dobro. - završio je on. 

POGLED KAO U BAJCI Voditeljka Kristina Radenković uživa na zasluženom odmoru 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading