HITNO SMEŠTEN U BOLNICU Pevaču Milošu Bojaniću pozlilo, evo šta kažu lekari
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Pevaču Milošu Bojaniću iznenada je pozlilo, pa je hitno smešten u bolnicu.

Pročitajte još: Srpkinja i NBA zvezda se VENČALI: Pre 9 godina tražio od nje da abortira, sada imaju TROJE dece, ona mu pušta Cecu i kuva SARME

HITNO SMEŠTEN U BOLNICU Pevaču Milošu Bojaniću pozlilo, evo šta kažu lekari

Foto: Youtube/Printscreen

 

Bojanić se, inače, trenutno nalazi u Crnoj Gori gde je radio na uređenju svoje kuće, a kada mu je pozlilo, kako je rekao, najpre su lekari mislili da je u pitanju korona virus, ali se kasnije ispostavilo da je u pitanju jaka prehlada.

- Pozlilo mi je i završio sam u bolnici. Sumnjali su da je korona i bio sam loše, ali ispostavilo se da je jaka prehlada. Zadržali su me u bolnici, ostaću par dana još sigurno, slušam lekare. Velike su vrućine i bio sam pod klimom, moguće je da je to doprinelo da se ovako razbolim - rekao je za "Blic" Miloš Bojanić.

Inače, Bojanić ima vilu na obali mora u Baošićima u Crnoj Gori koju tokom sezone izdaje.

- Ceo život sam ulagao u nekretnine i stare automobile, neke nekretnine sam i prodao, u svakom slučaju je ovo prava investicija. Kuća je na samoj obali mora, mirno mesto, nikoga nema pored mojih gostiju, privatna je plaža - rekao je pevač.

 

HITNO SMEŠTEN U BOLNICU Pevaču Milošu Bojaniću pozlilo, evo šta kažu lekari

Foto: Youtube/Printscreen

 

MOLIO JE I PLAKAO DA MU OPROSTIM Milica Dabović nastavlja svoju potresnu ispovest, a sada su isplivali novi detalji

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Libe

12.07.2022 11:02

Toliko apartmana ima ako su po 15 k vadrata.Kuća ništa posebno.preko leta ne može da se prodje ulicom od naroda koji jedino tu mogu da šetaju.Tu mira nema celu noć. Nije za odmor