CECA ME JE UČILA DA BUDEM DOBAR ČOVEK! Alem Bajrović za Alo! otkrio detalje saradnje sa najvećom balkanskom zvezdom
Alo promo Dejan Milićević

Takmičenje „Zvezde Granda“ tokom višegodišnjeg postojanja iznedrilo je mnoge talente, a ovo je bila prva sezona u kojoj je član stručnog žirija bila najveća balkanska zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović.

Neposredno pred finale, tenzija i trema među takmičarima je rasla, a o detaljima saradnje sa Cecom, kao i njenom pristupu takmičarima, za Alo! je progovorio Alem Bajrović.

CECA ME JE UČILA DA BUDEM DOBAR ČOVEK! Alem Bajrović za Alo! otkrio detalje saradnje sa najvećom balkanskom zvezdom

ATA Images

 

Alem je otkrio da ga je Ražnatovićeva kao mentor naučila mnogo toga, a istakao je da se ona uvek trudila da nauči svoje kandidate da je najvažnije pre svega biti dobar čovek.

- Jako sam uzbuđen, nisam mogao ni da zamislim da ću ikada sarađivati sa Cecom. Ona je divna žena, pristupila nam je prijateljski bez obzira na uspeh i karijeru koju je ostvarila, uvek se trudila da porazgovara sa nama i da nam se maksimalno posveti. Uvek je bila profesionalna, nije je mrzelo da po nekoliko puta ponavlja iste stvari kako bi nama objasnila gde grešimo, i nastojala je da sve svoje znanje prenese na nas - rekao je uzbuđeni kandidat, pa otkrio neke od saveta koje mu je Ceca dala.

CECA ME JE UČILA DA BUDEM DOBAR ČOVEK! Alem Bajrović za Alo! otkrio detalje saradnje sa najvećom balkanskom zvezdom

Foto: Printscreen/instagram

 

- Mnogo mi je značilo kada mi je rekla da je u meni prepoznala talenat i čvrstinu, te da veruje da mogu da podnesem sve poteškoće javnog posla. Trudila se da nas pripremi za sve što sledi, ukoliko nastavimo da se bavimo pevanjem. Govorila nam je da je estrada velika džungla i pokušavala je da nam olakša da se u njoj po završetku takmičenja snađemo - otkrio je mladi pevač, pa istakao da je Ražnatovićeva, osim profesionalnih, svojim kandidatima davala i privatne savete.

- Upozoravala nas je na neke poteškoće sa kojima možemo da se susretnemo, ali je uvek insistirala na tome da je najvažnije da budemo dobri ljudi. Ona je od nas pravila bolje ljude, ponavljala je da je najvažnije ostati svoj ma kakav uspeh ostvario. Govorila je da nikada ne zaboravimo ko smo, da ostanemo dosledni sebi i da verujemo u svoj talenat - rekao nam je Alem.

- Zaista nikada neću zaboraviti sve čemu me je naučila, a time što sam sa njom sarađivao ostvario mi se san svakog mladog pevača. Ovo je neprocenljivo iskustvo, a ponosan sam što sam bio takmičar baš ove sezone „Zvezda Granda“, kada se Ceca priključila timu.

CECA ME JE UČILA DA BUDEM DOBAR ČOVEK! Alem Bajrović za Alo! otkrio detalje saradnje sa najvećom balkanskom zvezdom

Alo promo

 

Tamara: Ana nas je tretirala kao porodicu

Tamara Živković otkrila je da joj je čast što je kao mlada pevačica imala priliku da sarađuje sa Anom Bekutom.

- Veliki je čovek, dama pre svega. Naučila me je mnogo toga, imala je divan pristup nama. Osećala sam se kao da smo deo porodice, zaista se trudila oko svojih kandidata maksimalno. Govorila mi je da uvek verujem u sebe, da ne dam na sebe i da budem svoja - rekla je ona za Alo!.

Željko: Zahvalan sam Mariji do neba!

Željku Vukčeviću drugu godinu zaredom Marija Šerifović bila je mentorka, a u razgovoru za Alo! takmičar iz Crne Gore otkrio je da mu najviše znači podrška koju je dobio od pevačice.

- Sve ono što je htela da mi kaže u četiri oka Marija mi je rekla javno i njeni pozitivni komentari na moje pevanje mi najviše znače. Zahvalan sam joj do neba jer nam je svima davala samopouzdanje i podršku i presrećan sam što sam radio s njom - rekao je Željko.

BIO JE ALKOHOLIČAR, UGRADIO JE BLOKATOR Đorđe David ridao u emisiji, prolio suze zbog kandidata i javno progovorio o njegovoj burnoj prošlosti

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading