Nikolina Pišek
Foto: Alo/Nedeljko Kiš/Alo!

Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, nedavno je otpočeo medijski rat sa udovicom pokojnog sina, Nikolinom Pišek, zbog nasledstva. Nakon što su dali 40 dana Vidoju Ristoviću, počelo je prepucavanje oko nekretnina, umetnina i novca između svekra i snaje, a sad su isplivali novi detalji.

Miša Grof je otkrio kome će pripasti antikviteti koje je godinama skupljao njegov sin Vidoje Ristović.

ČAK ŠEST GALERIJA SE VODI NA VIDOJA Evo kome će Miša Grof pokoniti antikvitete koje je njegov sin godinama skupljao, isplivali novi detalji

Nedeljko Kiš/Alo!

 

Naime, porodica će ih, kako Miša ističe, najverovatnije pokloniti istorijskom muzeju. Čak 6 galerija vodi se na Ristovića, kao i antikvarnice.

Pročitajte još: Bred Pit isprepadao OBOŽAVATELJKE novim FOTOGRAFIJAMA: Liči na LEŠ, trebalo bi da ga zatvore u SANDUK!

Miša Grof u svom vlasništvu ima impozantne umetnine, kao i umetničke slike vredne i po 100.000 evra.

- Nasledio sam kuću u centru grada, 18 stanova u Cvijićevoj. Što je restitucijom oduzeto mom dedi i vraćeno meni. Nasledio sam grobnicu na Novom groblju koja vredi pola miliona evra, koja je od mermera i bronze - istakao je za pomenut medij.

ČAK ŠEST GALERIJA SE VODI NA VIDOJA Evo kome će Miša Grof pokoniti antikvitete koje je njegov sin godinama skupljao, isplivali novi detalji

E stock

 

Podsetimo, Nikolina Pišek je ranije rekla da njen svekar njoj i njenoj ćerki uskraćuje zakonski nasleđena prava.

- Na neistinite i grube insinuacije mog svekra, gospodina Vitora Ristovića ili kako ga vi zovete Miša Grof, sva moja obraćanja Vidojevom ocu u pogledu imovine su bila usmerena isključivo na ostvarivanje zakonskih naslednih prava koje moj svekar meni i mojoj i Vidojevoj ćerki nažalost grubo uskraćuje, što se i vidi iz njegove izjave koju ste objavili. Otac moga supruga nije njegov zakonski naslednik te nema nikakva prava da raspolaže Vidojevom imovinom koju je neosnovano prisvojio - rekla je ona.

DRAMA SE NASTAVLJA Nakon što je Rada otkrila da joj je pesma ukradena, za Alo! se oglasio PR tim Saše Matića i otkrio o čemu je reč

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Lutvo

25.06.2022 09:39

Ova gospođa sve što je unela u brak neka nosi, nego ona bi sve što su ljudi sticali generacijama prisvojila sebi i nosila u Hrvatsku. Da, i sve što je zaradila u tom braku, neka nosi. Izgleda da je dotična više volela pokojnikove pare, nego njega. Da li ga je i volela?