NEMA PRAVA DA RASPOLAŽE VIDOJEVOM IMOVINOM Oglasila se Nikolina Pišek: Meni i mojoj kćeri grubo uskraćuje nasledstvo
E stock

Otac pokojnog istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, otkrio je šokantne detalje o snajki Nikolini Pišek, a ona je sada u saopštenju za Kurir istakla da joj Miša Grof uskraćuje pravo na nasledstvo i da prisvaja Vidojevu imovinu.

Nedeljko Kiš/Alo!

 

- Sva moja obraćanja Vidojevom ocu u pogledu imovine su bila usmerena isključivo na ostvarivanje zakonskih naslednih prava koje moj svekar meni i mojoj i Vidojevoj kćeri nažalost grubo uskraćuje, što se i vidi iz njegove izjave. Otac moga supruga nije njegov zakonski naslednik te nema nikakva prava da raspolaže Vidojevom imovinom koju je neosnovano prisvojio. Gospodin Ristović je i u ovim trenucima toliko dobro raspoložen da ima snage da uz smeh govori o posebnoj hotelskoj sobi za moje pse, što je naravno potpuna neistina.

- Vidojeva i moja ćerka je došla u Beograd sa povređenom nogom zbog svoje potrebe da se na 40-dnevnom pomenu oprosti od svog oca. Žao mi je što moj svekar u tako teškom trenutku za svoju unuku nije smatrao potrebnim da mi pomogne oko doktora za nju, kao ni što u ovim tužnim danima ne poštuje Vidojevo dostojanstvo ni dostojanstvo njegove najbliže porodice o kojoj se Vidoje tokom života sa ljubavlju starao - rekla je Nikolina.

E stock

 

Kako je navela, njena ćerka je uganuča nogu pre nego što će doći u Beograd, a kada je Nikolina pozvala svekra da zatraži pomoć, "nije se baš dobro provela".

- Ma šta hoćeš od mene? Lekara? Ne znam ja nikakve lekare. Nemam ja unuku! Deda je umro kad je otac umro. Nazovi baku, ona je još možda živa... Što je nisi ostavila majci? Pa neka je onda čuvaju i...i. Koji? Oni koje ste vodali svuda sa sobom, valjda će neki od njih da pričuva dete. Na sastanku sam u policiji, nemam vremena - bile su reči Vidojevog oca dan uoči sinovljevog pomena.

UPOZNAŠ DEMONA MEĐU NAJBLIŽIMA Nikolina Pišek se slomila nakon optužbi Miše Grofa

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
sud

23.06.2022 13:45

On nije Vidojev naslednik, ali je vlasnik svoje imovine i dok je živ, ona se ne deli.