NA ESTRADI SE DRUŽE SAMO KADA SE PLJUJU Kija Kockar oplela po svojim kolegama, a onda se osvrnula na Đanija: Nije me zvao, ja njega i dalje poštujem!
Foto: privatna arhiva

Kija Kockar javno je potkačila čitavu estradu, pa otkrila zašto nije bila kod Đanijevog sina na svadbi.

Pročitajte još: Ovo sigurno niste znali o Nebojši Glogovcu: Evo zašto je DVA puta plakao zbog Slobode Mićalović

Foto: privatna arhiva

 

Neposredno pred svadbu Đani je izjavio da će se na svadbi naći samo njegovi veliki prijatelji.

Ipak, iako su mnogi mislili da je Đani u odličnim odnosima sa Kijom Kockar, da se druže i privatno, ona je izostala sa ovog veselja, a kako niko nije znao zašto, ona je dala odgovor na to pitanje i javno ga okačila na svoje društvene mreže.

Naime, Kija je na svom Instagram profilu podelila pitanja koje je dobila od jednog medija i njene odgovore, aludirajući na aktuelne priče. Međutim, pažnju je privuklo nešto drugo-priča o svadbi Đanijevog sina.

Kako je upitana da li je pozvana na svadbu i da li se druže kao nekada, Kockareva je vrlo oštro odgovorila na ovo pitanje, te je jasno da pevač i ona više nisu u dobrim odnosima, a ona je indirektno udarila na čitavu estradnu

Printscreen

 

- Nije me zvao. Na estradi se druže samo kada se međusobno pljuju, a pošto ja nisam deo toga, ne pripadam tu, pa nisam pozvana. Uostalo, postoji još jedna stvar zbog koje ne bih došla, ali to je između nas. Kako seješ, tako žanješ. Đanija i dalje poštujem i drago mi je što je bio deo moje pesme. Ta mi je jedna od omiljenih - odgovorila je na pomenuto pitanje Kija.

POKAZALA BUJNO POPRSJE Atraktivna supruga našeg poznatog pevača zapalila društvene mreže

Komentari (0)

Loading