OVAKO IZGLEDA SIN VOJE NEDELJKOVIĆA Poznati voditelj napisao je emotivnu poruku koja je raznežila sve (FOTO)
Alo

 Poznati voditelj Voja Nedeljković može se pohvaliti dugom i uspešnom karijeru, a kada je njegov privatan život u pitanju Voja je ponosan na brak sa suprugom Majom, ali i na sina Đorđa koji je sada proslavio veliku maturu.

Pročitajte još: Kažu da je PRESLIKANA OTAC: Ćerka Josifa Tatića udala se za našeg poznatog MUZIČARA i nestala sa JAVNE scene, evo čime se danas bavi

OVAKO IZGLEDA SIN VOJE NEDELJKOVIĆA Poznati voditelj napisao je emotivnu poruku koja je raznežila sve (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Ovaj veliki dan u domu Nedeljkovića probudio je emocije kod ponosnog tate koji je na dan sinovljeve maturske večeri, osim roditeljske, imao i ulogu voditelja. Tim povodom Voja je pozirao sa svojim naslednikom i uputio mu emotivne reči.

- Počeo sam davne 1991. da vodim program maturskih večeri u hotelu Hayat. Nekoliko godina nisam bio angažovan, ali sve u svemu ispratio sam u novi život oko 25 generacija maturanata. Na sinoćnom balu bio je i moj sin, svršeni srednjoškolac. Kao i ostaloj deci, poželeo sam da se raduju životu, da stiču znanja i veštine, da ih prati sreća, i da se ostanu deca u duši i kada sede vlasi počnu da im se pojavljuju na glavi. Srećno sine!- poručio je ponosni tata, nakon čega su čestitke počele da se nižu.

DA LI PREPOZNAJETE OVO LICE? Ovaj glumac trenutno gradi uspešnu svetsku karijeru, a evo o kome je reč

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading