ZA SAT I PO VREMENA TRAŽI 8.000 EVRA? Dara Bubamara posvađala se sa gazdom lokala, a evo kako mu je pevačica odbrusila
Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica Dara Bubamara navodno je ostala bez tezge u Nišu nakon što se posvađala s gazdom lokala kom je navodno za sat i po vremena pevanja tražila čak 8.000 evra.

Pročitajte još: POPULARNA manekenka je IZGUBILA SINA: Svi smo na zidu imali njen POSTER, nije bilo lepše žene, a BOLNA tragedija je promenila

ZA SAT I PO VREMENA TRAŽI 8.000 EVRA? Dara Bubamara posvađala se sa gazdom lokala, a evo kako mu je pevačica odbrusila

Foto: Youtube/Printscreen

 

Kako Republika saznaje, pevačica je imala dogovor s vlasnikom kluba da peva tri sata za pomenuti novac, a dan pred tezgu je pozvala i skratila vreme nastupa, zbog čega je navodno došlo do konflikta.

Dara je posle kraćeg ubeđivanja navodno otkazala nastup u Nišu, ali se zbog toga nije previše potresla jer već ima mnogo ugovorenih tezgi.

- Dara preko cele godine radi punom parom, a nastup u Nišu bio je samo jedan u nizu. Ona se pre tri nedelje čula sa vlasnikom objekta, ugovorili su cenu od 8.000 evra, a podrazumevalo se da peva od dva do tri sata s pauzama. Lokalna predgrupa trebalo je da nastupi pre Dare, a bio je plan da se naplaćuje i ulaz. Kako je nastup trebalo da bude ovog vikenda, on je otkazan još u petak jer se pevačica posvađala sa gazdom kluba dan pred žurku. Dara je javila da ima neodložive obaveze i da može da skokne da peva, ali samo na sat i po. Vlasnik joj je rekao da za novac koji je ponudio očekuje bar tri sata žurke, ali je Dara rekla da uzima mnogo veće pare i da ne mora da dolazi ako planira manje da plati - priča izvor blizak Bubamari.

Pevačica i vlasnik kluba počeli su navodno da se vređaju.

- Dara je objašnjavala vlasniku koliko su njeni nastupi plaćeni i da je do septembra bukirana. Rekla je: "Što se mene tiče, ne moram da pevam ni pet minuta! Ja nastupa imam i preko glave i mnogo su plaćeniji od ovoga što smo se mi dogovorili". Tad je vlasnik počeo da psuje Daru i na kraju je spustio slušalicu - kaže sagovornik.

ZA SAT I PO VREMENA TRAŽI 8.000 EVRA? Dara Bubamara posvađala se sa gazdom lokala, a evo kako mu je pevačica odbrusila

E stock

 

Inače, Bubamara na Instagramu redovno objavljuje termine nastupa, a ako je suditi po broju nastupa koje ima, dobra joj je zarada na mesečnom nivou. Kako su pojedini mediji pisali, Dara za mesec dana od tezgi zaradi preko 60.000 evra, a tokom letnje sezone i mnogo više.

UHVAĆENI ZAJEDNO Jovana Jeremić se na aerodromu vatala s dečkom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Hoce

21.06.2022 08:02

Li i ova persona dobiti nacionalnu penziju. Stvarno ih vise nemogu gledati ni slusati.