PIJU PIVO DOK SE VOZE U MAŠINI OD 150.000 EVRA Skandalozan potez Darka Lazića, pevačevom bahaćenju nema kraja (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Darko Lazić, koji postaje sve popularniji po skandalima nego po muzici, nakon svih problema koje je izazvao vožnjom u pijanom i drogiranom stanju, ponovo je razbesneo javnost neodgovornim ponašanjem kada je pio pivo na mestu suvozača.

Naime, pevač je podelio na svom Instagramu snimak iz kola na kojem se nalazi i njegov prijatelj. Njegov prijatelj je vozio svog "poršea", čija je cena preko 150.000 evra, dok je Lazić sedeo na mestu suvozača.

Sve to, verovatno nikome ne bi zapalo za oko, da Darko na svom Instagramu nije okačio snimak na kojem njih dvojica nazdravljaju pivom.

OVO JE SUPRUGA ZDRAVKO ČOLIĆA Videli smo je u javnosti samo jednom, a nakon stravičnog incidenta na koncertu pevača povukla se u ilegalu

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Marko

20.06.2022 22:53

Sami novinari su krivi sto pisu o ovom kazi ga coveku. Koga zanima da li on vozi pijan ili drogiran. On nije vredan pomena. Kada ubije nekoga kolima,tada ce valjda i ova drzava reagovati. Ne odnosi se ovo samo na ovog N.R.O.A.A vec na sve vozace koji voze pod dejstvom alkohola ili drige kao navedeni,kaze ga pevac.