SESTRA MORA NA HITNU OPERACIJU TUMORA Goca Božinovska prolazi kroz haos, pevačica momentalno reagovala nakon šok saznanja
Printscreen

Folk pevačica Goca Božinovska proživela je porodičnu dramu kada je njena starija sestra Jelica pre desetak dana operisala tumor iza uveta.

Iako se ispostavilo da je tumor benigan, folkerka Goca Božinovska je poslednjih mesec dana provela u agoniji, iz koje su ona i njena jedina sestra izašle kao pobednice.

- Jelica, koja je pet godina starija od Goce, neko vreme je primećivala da iza uveta ima promenu u vidu izrasline, koja ju je iritirala i stvarala joj nelagodnost. Kako je izraslina postajala sve veća, bilo je jasno da nije u pitanju obična bubuljica koja će da prođe, već nešto mnogo ozbiljnije i opasnije. Jelica se odmah obratila sestri Goci, s kojom odmalena deli i dobro i zlo. Čim je čula da stvar nije naivna, pevačica je odmah rekla sestri da spakuje stvari i dođe za Beograd kod nje da bi ispitali o čemu se radi - priča izvor blizak Gocinoj porodici.

SESTRA MORA NA HITNU OPERACIJU TUMORA Goca Božinovska prolazi kroz haos, pevačica momentalno reagovala nakon šok saznanja

Foto: Alo!/ Rajko Ristić

 

- Božinovska je baš, baš vezana za sestru Jelicu, koja živi u njenom rodnom selu Samaila, koje se nalazi nadomak Kraljeva. Nakon što joj je 2021. u aprilu preminula mama Radmila, njoj je od bližnjih ostala samo ta sestra. Mnogo su vezane i ona joj mnogo pomaže. Njih dve i liče. Jelicu svi vole u Mrsaću i ovde je redovan gost kod prijateljice Lole u kafiću, to je desetak minuta od Samaile, gde živi u porodičnoj kući. Upravo tu je i ispričala svima nama šta joj se dešava i kakav problem ima. Otišla je u Beograd na Gocino insistiranje da sve reši. Prošle su kroz agoniju, znate kako sve to ide, uzimanje biopsije, analiza. Goca je zaista bila uplašena. Plakala je da se Jelici nešto ne desi. Sve vreme je bila uz nju, obezbedila joj je najbolje lekare i kliniku. Sve su završile privatno. Čim se Jelica vratila u Kraljevo, častila je celu kafanu zbog toga što je operacija prošla kako treba i što je tumor bio benigni. Gocu kuje u zvezde jer je ona sve sredila. Imala je tretman kraljice kod nje u kući u Surčinu. Nije htela da je pusti da se vrati u selo dok nije bila sigurna da je sve dobro i da se oporavila. Cela kafana je nazdravila s njom - ističe izvor.

SESTRA MORA NA HITNU OPERACIJU TUMORA Goca Božinovska prolazi kroz haos, pevačica momentalno reagovala nakon šok saznanja

Foto: Alo!/ Rajko Ristić

 

Božinovska se oglasila i potvrdila ovu priču, ali nije želela da ulazi u detalje.

- Istina je da smo prošle pravu dramu. Znate, nije svejedno kada sumnjate na nešto loše i čekate da vam saopšte o čemu je reč. Hvala dragom bogu, sada je sve u redu. Sestra se oseća odlično, to je sve što mogu da kažem. Posle majke ona mi je sve. Srećne smo jer smo i iz ovog problema izašle kao pobednice - rekla je Božinovska.

VELJKO I BOGDANA UHVAĆENI U PROVODU Cecina snajka oduševila stajlingom, par razmenjivao nežnosti naočigled svih

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading