SUROVO ISKRENO Milica Dabović ogolila dušu u emisiji Alo! naslovna pa priznala: Moj sin nikad neće upoznati svog oca! (VIDEO)
Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Košarkašica i učesnica poslednje sezone rijalitija Survajver, Milica Dabović, gostujući u emisiji Alo! naslovna odgovarala je na pitanja o svom životu, autobiografskoj knjizi koju uveliko piše, svom sinu Stefanu ali i njegovom ocu kojeg krije od očiiju javnosti.

Tri meseca si provela u rijalitiju i ostavila odličan utisak, a komentari su da si prečesto pominjala sina...

- Nisam bila svesna da sam toliko isticala i pominjala Stefana, ali moj cilj i jeste bio da sebi i svom sinu obezbedim bolji i lagodniji život zbog čega sam učestvovala u tom projektu. Ja sam i ovde prodavala garderobu i igrala košarku u Albaniji, nisam sedela skrštenih ruku i čekala da mi parče hleba padne sa neba. 

Da li si u kontaktu sa Aleksandrom Prijović koja ti je pomogla u najtežim trenucima, kada si prodavala garderobu kako bi sebi i sinu obezbedila osnovne stvari za život?

- Čujem se često sa njom, kao i sa Sofijom Milošević koja mi je takođe puno pomogla. Žene su uvek bile moj vetar u leđa i ja im to nikada neću zaboraviti. 

SUROVO ISKRENO Milica Dabović ogolila dušu u emisiji Alo! naslovna pa priznala: Moj sin nikad neće upoznati svog oca! (VIDEO)

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

Kakav je tvoj trenutni emotivni status? U rijalitiju si bacila oko na ragbistu Stevana Stevanovića?

- Ja nisam isključila mogućnost da mi se ponovo dogodi ljubav sa nekim muškarcem. Mom sinu je potreban otac i neko ko će i njemu i meni biti dobar. Stevan me jeste osvojio na prvu, raspametio me i oborio s nogu svojom dobrotom. Da je slobodan sigurno bih se svim silama trudila da ga osvojim. 

Pročitajte još: Bila je jedna od NAJPOPULARNIJIH pevačica i svi znamo njene HITOVE: U jeku SLAVE je napustila Srbiju, a sada se bavi POTPUNO drugim poslom

Da li su te po završetku rijalitija kontaktirali neki bivši partneri ili možda Stefanov otac?

- Ne, ali su znali da prave lažne profile, da se predstavljaju lažno. Uvek ih blokiram kada ih provalim. Oba moja partnera su bila lažovi i ozbiljni manipulatori, sa njima nemam želju da imam kontakt. 

SUROVO ISKRENO Milica Dabović ogolila dušu u emisiji Alo! naslovna pa priznala: Moj sin nikad neće upoznati svog oca! (VIDEO)

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

Jednom prilikom si izjavila da svom sinu nećeš dozvoliti da upozna oca, da li si i dalje pri tom stavu?

- Potrudiću se da moj sin nikada ne upozna svog oca. Znam da ovo zvuči surovo, ali je to moja konačna odluka. Ja sam na početku sve praštala kako bi odrastao uz oba roditelja, ali Stefanov otac je najlošiji čovek i ne treba da bude u životu mog sina. Otkriću ti nešto po prvi put, ja sam tek sada u rijalitiju, posle 4 godine sebi konačno oprostila što sam od svih dobrih muškaraca koje sam srela, odabrala najlošijeg čoveka da bude otac mog deteta. To me je godinama gušilo i mučilo. 

Da li imaš bilo kakve informacije o njemu?

- On je stalno po Bosni, Srbiji, krade, laže, duguje novac... Dosta naših poznatih dama je nasamario, iznajmi rent-a-kar, izvede je u neki skup restoran, predstavi se lažno, odvuče u krevet, izmuze i od*ebe. 

Privodiš kraju i rad na svojoj autobiografiji?

- Moja knjiga će definitivno biti vrhunac moje karijere, njen izlazak će biti pravi spektakl. Izneću svoju stranu priče koja još uvek nije ispričana. 

KRENULA SAM NA PSIHOTERAPIJU Poznata voditeljka iskreno o borbi sa kancerom: Ako treba da se uklone dojke, neće mi biti problem

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ljilja

20.06.2022 16:57

Dabovićka tera jedno te isto.Mora da partneri beže od nje.

Trivuna Radodajkic

20.06.2022 18:18

Zar mu nije dosta jada što zna ko mu je majka