TUŽIĆU ĆERTIĆA, JA SAM MORALNA VERTIKALA! Jovana Jeremić za Alo! otkrila da li je imala aferu sa poslanikom
Foto: Alo/ilustracija

Sukob Uroša Ćetrića i Jovane Jeremić ne jenjava, a sada je kaskader produbio konflikt kada je na svom Instagram profilu optužio voditeljku da je spavala sa narodnim poslanikom, kao i da nosi kopije brendiranih stvari.

Na njegove optužbe za Alo! se oglasila Jovana, koja je Ćertića nazvala klošarom i otkrila da će ga tužiti za izrečene laži.

TUŽIĆU ĆERTIĆA, JA SAM MORALNA VERTIKALA! Jovana Jeremić za Alo! otkrila da li je imala aferu sa poslanikom

Printscreen

 

- Uroš ponovo nije rekao ništa pametno. Ne krijem da nosim fejk stvari, to sam priznala gostujući u jednoj emisiji. Trenutno odvajam novac kako bih sebe životno obezbedila. Ne želim da do kraja života budem klošar koji živi po iznajmljenim stanovima. Kada budem nosila brendiranu garderobu, kupiće mi je muž ili ja sama sebi - rekla nam je Jovana, koja je potom otkrila da će na sudu zahtevati od Uroša da dokaze o njenoj navodnoj aferi sa poslanikom.

TUŽIĆU ĆERTIĆA, JA SAM MORALNA VERTIKALA! Jovana Jeremić za Alo! otkrila da li je imala aferu sa poslanikom

Foto: Alo/ilustracija

 

- Odmah ću kontaktirati mog advokata. Tužiću Uroša za navode da sam ikada bila sa poslanikom, to će morati da dokaže. Godinama sam se borila da budem na poziciji  na kojoj sam sada, mogu reći da sam moralna vertikala u srpskom novinarstvu. Neću dozvoliti da neko gazi po mom trudu, svako ko pokuša da ukalja moju karijeru biće tužen- rekla nam je za kraj voditeljka.

MORALNA NAKAZO SA KVAZI POSLANIKOM Uroš Ćertić ponovo udara na Jovanu Jeremić, izgovorio užasne stvari na njen račun

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Miki

17.06.2022 14:20

Koja moralna vertikala ? Nemaš ti visinu za to ! Poslužila bi,jedino,kao ležeci policajac,i to ispred neke perionice !!!

Vesna

17.06.2022 14:21

Zena radi svoj posao, a on sebi pravi marketing. Sta ima sa njom osim ako nije bacio oko na nju. Zaista je lik smesan. Ako ga bude tuzila verovatno ce platiti i kaznu i sudske troskove, buduci da ona samo odgovsra na njegove provokacije. Zaista nas ima svakakvih.

Beli

17.06.2022 15:16

Godinama se borila da bude tu gde jeste. Pa gde si, u mulju, dno dna, kad te vidi narod menja kanal. Bižuterijo 🎃🎃🎃🎃

Pera

17.06.2022 15:46

Ovaj istetovirani majmun, gleda preko novina da se eksponira, jer ko kaskadera niko ga nezna.