NASLEDNIK Nikola Rokvić za Alo! otkrio da ekranizuje život oca Marinka: Glumiću mog tatu u filmu!
Foto: Alo/ilustracija

Prošlo je sedam meseci otkako nas je legenda narodne muzike Marinko Rokvić napustio, a sada je za Alo! njegov sin Nikola otkrio da planira da snimi film o očevom životu.

NASLEDNIK Nikola Rokvić za Alo! otkrio da ekranizuje život oca Marinka: Glumiću mog tatu u filmu!

Foto: Massnori Josida

 

- Jednog dana voleo bih da snimim film o svom ocu. Sve je još uvek jako sveže, mislim da za takav poduhvat treba da prođe neko vreme. U tom slučaju, ja bih glumio svog oca, mislim da bih to dobro odradio - rekao je Nikola, koji je uveren da bi ga mlađi brat Marko u tome podržao.

- Siguran sam bi me Marko podržao u toj ideji. Marinko i ja smo bili jako slični, Marko je drugačiji od nas, on se tu treći pojavio. Iako se razlikujemo, mi smo jedan drugom velika podrška, a mislim da porodica tome i služi. Marko nekada ume da bude surovo iskren kako bi mi ukazao na greške koje nesvesno pravim. Inače sam i sam veoma samokritičan, tako da mi to ne smeta - objasnio je Rokvić, i otkrio da mu je supruga ipak najveći oslonac.

NASLEDNIK Nikola Rokvić za Alo! otkrio da ekranizuje život oca Marinka: Glumiću mog tatu u filmu!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Bojana me kritikuje uglavnom kad nešto ne raspremim po kući. Ona je puna razumevanja, retko kada me prati na nastupima i nije ljubomorna. Ja takođe nisam ljubomoran, siguran sam u svoju suprugu, u naš odnos i našu ljubav. Naredne nedelje planiram da provedem vreme s porodicom, da odemo na deset dana u Grčku, jer sam nakon toga prebukiran poslovnim obavezama - rekao nam je pevač, koji ističe da mu je nedavno putovanje u Jerusalim promenilo život.

- U Izraelu je bilo predivno. To je sveta zemlja, video sam divna mesta, preporučujem svakome da barem jednom tokom života poseti Jerusalim. To putovanje me je svakako promenilo, svako ko odlazi u Jerusalim dobije blagoslov - zaključio je Rokvić za Alo!.

Ići ću na Bočelijev koncert

Andrea Bočeli uskoro će održati koncert u srpskoj prestonici, a Rokvić je otkrio da mu je neostvarena želja da poseti njegov nastup.

- Voleo bih da odem na Bočelijev koncert, čuo sam da uskoro dolazi u Beograd, i želeo bih da prisustvujem tom događaju - rekao je on.

PRE SVADBE ŽURKA NA JAHTI Sestre Dabović pokazale u kakvom luksuzu se nalaze, dekoracija će vas oduševiti

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading