SENJORITA JE ORIGINAL! U toku drame sa Milicom Pavlović desila se i ova "krađa"  (FOTO)
Alo/ Nikola Todorović

Sličnost u njihovim stajlinzima primetili su korisnici društvenih mreža koji su saglasni da i Milica, i Sindi izgledaju odlično u svakom slučaju. 

Pročitajte još:Dijagnostikovan joj je AUTIZAM i borila se sa ZAVISNOŠĆU: Iz ponora pakla se uspešno IZVUKLA, a evo koliko MILIONA danas ima Vupi Goldberg!

 

SENJORITA JE ORIGINAL! U toku drame sa Milicom Pavlović desila se i ova

Alo/ Nikola Todorović

 

 Ivana Stamenković, bivša modelsica, Sindi na svadbi Đanijevog sina Miloša nosila je sličnu kombinaciju koju je pre nje imala popularna pevačica Milica Pavlović.

Ivana je na sebi imala neon žutu suknju sa dubokim šlicem, vrtoglave potpetice, a gornji deo u crnoj boji i bez brusa jedva je obuzdao Sindine grudi.

Pavlovićeva je na promociji albuma "Posesivna bivša", sredinom aprila, imala zelenu suknju i crni top, kao i cipele koje su iste kao one koje je uz sličnu kombinaciju ponela i Sindi.

Sličnost u njihovim stajlinzima primetili su korisnici društvenih mreža koji su saglasni da i Milica, i Sindi izgledaju brutalno.

SENJORITA JE ORIGINAL! U toku drame sa Milicom Pavlović desila se i ova

Alo

 

"Ludilo koliko dobro i jedna i druga izgledaju", "Sindi pozajmila ideju od Milice", "Senjorita je original", "Super su obe, ali zna se ko je prvi poneo ovu kombinaciju", neki su od komentara.

 

SENJORITA JE ORIGINAL! U toku drame sa Milicom Pavlović desila se i ova

Foto: Printscreen/instagram

 

OVO JE PRAVA ISTINA Snežana Đurišić progovorila o odnosu sa dečkom: Smeštaju mi aferu da me Vanja vara sa...

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading